Ana sayfa » Güncel » BAŞKAN TRAFİK UYARISI YAPTI, OTELLERİN TAHLİYESİ BAŞLADI…

BAŞKAN TRAFİK UYARISI YAPTI, OTELLERİN TAHLİYESİ BAŞLADI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’yi saran orman yangınlarına bir yenisi daha eklendi. Bodrum’da bir yangın daha çıktı. Polis ekipleri, 5 yıldızlı 3 oteli tahliye etti.

Bodrum’un Umurca Mahallesi’ndeki makilik alanda, 2 noktadan saat 12.30 sıralarında alevler yükselmeye başladı. Polis lojmanlarına 100 metre uzaklıktaki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

DHA’nın haberine göre alevler, İçmeler mevkisine doğru ilerlemeye başladı. Ekipler, yangına 6 arazöz ve 5 itfaiye aracı ile müdahaleye başladı.

Bodrum’daki beton firmalarına ait beton mikserleri de bölgeye takviye olarak sevk edildi. Dumanlar, başta Kumbahçe Plajı olmak üzere ilçenin birçok noktasından görülüyor. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, polis de şüphelilere yönelik bölgede çalışma başlattı.

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI’NDAN UYARI!..

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da, yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini, kriz masası oluşturduklarını belirtirken, vatandaşlardan acil durumlar dışında trafiğe çıkmamalarını istedi. Öte yandan bölgeden gelen görüntülerde 1 helikopterin alevlere müdahale ettiği vatandaşlar tarafından kaydedildi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com