Ana sayfa » Yerel » CHP İZMİR HEYETİNDEN ALTO’YA ZİYARET…

CHP İZMİR HEYETİNDEN ALTO’YA ZİYARET…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Başkan Yardımcısı Özcan Durmaz, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ile parti yöneticileri Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka’nın karşıladığı heyette ALTO Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Uğur Akyıldız ve Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Atalan, Dr. Y. Kemal Aygün ve Burak Öztabak ta hazır bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ekonomisine sağladığı katkılar, bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka, bölgenin sorunları ile bölge yatırımcılarının beklentilerini dile getirdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, iletilen sorun ve taleplerle ilgili notlar alarak sorunların takibi ve çözümü noktasında gereken desteği vereceklerini ifade etti.

Toplantı sonunda konuşulan konularla ilgili tekrar toplantı yapma kararı alındı..

blank
blank
blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com