Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’LI KADINLAR; “DOLANDIRILDIK” DEDİLER, GÜZELLİK SALONU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR..

ALİAĞA’LI KADINLAR; “DOLANDIRILDIK” DEDİLER, GÜZELLİK SALONU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’da bulunan bir Güzellik Merkezince dolandırıldıklarını öne süren hanımlar güzellik merkezinin işletmecisi M.G. hakkında suç duyurusunda bulundular.

Aliağa’lı hanımlardan Sultan Erdal Adliye binası önünde Kuzey Ege Haber’e şu açıklamalar da bulundu;

“Biz Madam Angel Güzellik Salonunca mağdur edildiğimizi düşündüğümüz için burada bulunuyoruz. Yaptığını söylediği kampanyaların devamını sağlamadı. Sözleşme yaptık kendisiyle, sözleşmeye göre her ay belli günlerde gelmemiz gerekirken hiç bir şekilde randevu alamıyoruz. 10 seans üzerinden Lazer tedavisi görecektik. Ancak tek bir seansa bile katılamadım.”

“Ben seans randevumu 2019 yılında aldım. Yok güzel olmadı, şöyle oldu, böyle oldu denilerek sadece 3 seansa alınabildim. Bu ay hastayız, virüs var, kapalıyız, cenazemiz var gibi mazeretlerle bizi oyaladılar. Bu yüzden şikayetçiyiz.”

Tuğçe Çapkan, Merve Çınar, Gülsüm Kazanç, Ayşe Körpe, Mukaddes Köklü, Elanur Öztürk, Canan Tümay, Emine Solmaz ve Melis Yaman ise şunları söyledi;

“Biz arıyoruz, arıyoruz, 3-4 numara var salona ait. Hiç birine ulaşamıyoruz. Menemen’de bir şubesi daha vardı, oradaki insanları da buraya yönlendirdiler. Her gittiğimizde, cihaz bozuk, cenazemiz var, 15 gün kapalıyız gibi gerekçeler öne sürülüyor.

En son gittiğimizde kapının üzerinde, M. Hanım burada yoktur, kendisine hiç kimse ulaşamamaktadır diye bir yazı olduğunu gördük. Hepimiz mağduruz, kaç kişinin mağdur edildiğini bilmiyoruz.

500 liradan 1.500 liraya kadar peşin para verdik kendisine, bu sözleşmelere istinaden. 100’ün üzerinde kadının bizimle aynı mağduriyeti yaşadığını düşünüyor, hakkımızı istiyoruz..”

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1528524774153951

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com