Ana sayfa » Siyaset » SAADET PARTİSİ ALİAĞA’YA ÇIKARMA YAPTI, BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI, ESNAF DOLAŞILDI..

SAADET PARTİSİ ALİAĞA’YA ÇIKARMA YAPTI, BASIN AÇIKLAMASI YAPILDI, ESNAF DOLAŞILDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran; “Hepimizin Derdi Geçim Gündemi” konu başlıklı bir açıklama yaptı.

Aliağa Demokrasi Meydanında yapılan açıklamaya Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Ş. Oğuzhan, Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe, CHP ve İYİ Partili belediye meclis üyeleri ile Saadet Partisinin İzmir’in çeşitli ilçelerinden gelen yöneticileri katıldı. Açıklama metni şöyle;

“Son yıllarda ekonomik kriz, en büyük sorunlardan birisi haline gelmiştir. Hem işsizlikle boğuşanların, hem de asgari ücretle hayatını sürdürmeye çalışanların “geçim derdi”, kanayan bir yara haline dönüşmüştür. İnsanımızla bir araya geldiğimiz hemen her ortamda geçim derdi gündeme gelmekte ve sıkıntılar tek tek anlatılmaktadır.

Saadet Partisi’nin geçim derdine vurgu yapmak için ortaya koyduğu Geçim İttifakı, son derece anlamlıdır. Kampanyamız kamuoyunda geniş bir yankı bulmuş ve yüksek bir takdir ile karşılanmıştır. Toplumun geçim derdi çeken kesimlerinin dertlerini dinlemek için düzenlediğimiz saha çalışmaları, bunların yanı sıra Esnaf Kongresi, Çiftçi Kongresi ve İşçi Kongresi şeklinde gerçekleşen faaliyetler, çare, çözüm ve önerilerin dile
getirileceği önemli toplantılardır.

Saadet Partisi olarak herkesin ‘önce seçim’ dediği bir ortamda, ‘hayır, önce geçim!’ dedik. Her bir vatandaşımızın derdini kendi derdimiz kabul ediyoruz. Önceliğimiz geçimdir, derdimiz milletin derdidir. Bıkmadan, usanmadan insanımızın derdini, sıkıntısını ve çözüm yollarını konuşacağız, geçim meselesini sürekli gündemde tutacağız.

Muhalefet partisi olarak bunun sorumluluğunu yerine getirme adına, bu programlarda toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyoruz. Sorunları dinleyip çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Görüş farkı, partili farkı gözetmiyoruz. ‘Geçim İttifakı’ kampanyasıyla birlikte ülkemizde geçim mücadelesi veren herkesle ittifak yapıyoruz.

Milletin gündemi ile Saadet Partisinin gündemi aynıdır. Aş, iş, tencere, faturalar, hayat pahalılığı ve ekonomik çıkmazların getirdiği geçim derdidir. İnsanımızın ‘geçinemiyoruz’ feryatlarına tercüman olacak, çarşı ve pazarda can
yakan hesabı her fırsatta gündeme taşıyacağız.

Bu nedenle:

  • Hayat pahalılığına,
  • Adaletsiz gelir dağılımına
  • Üretmeyen ekonomiye,
  • İşsizliğe, ağır vergilere “hayır!” diyen herkesle
  • Hepimizin gerçek gündemi için…
  • Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz!

Gayemiz, insanımızın temel ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamasıdır. Halkımızın alım gücünün artması, hayat kalitesinin yükselmesidir.
Milletimiz yetki verdiği takdirde ülkemizi yönetme sorumluluğunu da en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kaynaklarımızın 83 milyon insanımız arasında adil paylaşımını sağlayacağız. Yolsuzluklara, rüşvete, torpile son vereceğiz.

Rant, asfalt, beton odaklı ekonomi modeline nokta koyarak; üretim, istihdam ve katma değer odaklı e

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com