Ana sayfa » Yerel » SALT GENÇLİK DERNEĞİ, ALİAĞA’LI GENÇLERİ, AVRUPA DAYANIŞMA PROGRAMI FIRSATLARIYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR…

SALT GENÇLİK DERNEĞİ, ALİAĞA’LI GENÇLERİ, AVRUPA DAYANIŞMA PROGRAMI FIRSATLARIYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

SALT Gençlik Derneği, Aliağalı gençleri AB’nin Eğitim ve Gençlik alanlarındaki Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programı (ESC) fırsatlarıyla buluşturmaya devam ediyor!

T.C. Dışişleri Bakan Yardımcısı & AB Başkanı ve Büyükelçi Faruk KAYMAKCI, SALT Gençlik Derneği ev sahipliği ve Erasmus Student Network Türkiye (ESN Türkiye) işbirliğinde gerçekleştirilen “Gençlerle AB Buluşmaları” webinarı ile Aliağa’dan ve Türkiye’nin 65 farklı ilinden 18-24 yaş arası gençlerle dijital oturumda bir araya gelerek; Türkiye’nin AB’ye katılım süreci hakkında bilgi verdi. AB’nin Eğitim ve Gençlik alanlarındaki fırsatlarının ülkemiz gençleri için önemini bir kez daha vurguladı.

Webinar’da ayrıca; AB Başkanlığı’ndan Ceyhan Çiçek, Merve Sevim, Dışişleri Bakanlığı’ndan geçmiş dönem T.C Brüksel Başkonsolosu ve Daire Başkanı Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu ve Türkiye Ulusal Ajansı İletişim Koordinatörü Dr. Rana Kasapoğlu Önder’de hazır bulundular; “Erasmus+, Avrupa Dayanışma Programı (ESC), Jean Monnet Burs Programı, Avrupa Koleji Burs Programı ve Dışişleri Bakanlığı’nda Kariyer Olanakları” başlıklarıyla birer sunum gerçekleştirdiler, gençlerin sorularını cevaplandırdılar.

Gençlik Fırsatları’ndan ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız, SALT Gençlik Derneği’nin aşağıdaki sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz!

instagram.com/saltgenclikdernegi
twitter.com/saltgenclik
facebook.com/saltgenclikdernegi

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com