Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’YA İKİNCİ MAVİ BAYRAĞI POLİS PLAJI GETİRİYOR..

ALİAĞA’YA İKİNCİ MAVİ BAYRAĞI POLİS PLAJI GETİRİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan müracaat üzerine 22.06.2021 günü TÜRÇEV Ege Bölge Sorumlusu Doğan Bey, Aliağa arka plajlar mevkiinde bulunan Polis Plajında incelemeler yaptı. Yapılan değerlendirme sonucunda, Polis Plajının mavi bayrak başvurusu kabul edildi.

Bu konuda açıklamalarda bulunan Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet BALIKÇIOĞLU, Cumhurbaşkanımızın en fazla mavi bayraklı ülkü Türkiye olacak vizyonuna uygun olarak hareket etmeye çalıştıklarını, bu sebeple Polis Plajının mavi bayrağı hak etmesi için gerekli çalışmaları, İzmir İl Emniyet Müdürlüğünün emri, Aliağa Belediye Başkanlığı ve İzsu’nun yardımları ile hızlı bir şekilde yerine getirdiklerini belirtti.

Balıkçıoğlu; Yaklaşık 1 Km’lik kanalizasyon hattı döşendiğini, yine yaklaşık 400 bin liralık restorasyon ve yenileme yapıldığını, engelli vatandaşlarımız için araç park yeri, denize inme parkuru, modern duş, tuvaletler, piknik alanı ve iskele yaptırıldığını, Aliağa Belediye Başkanı Sayın Serkan ACAR, Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Kürşat Bahadır TURAN ile kanalizasyon döşemesinde emeği geçen İzsu çalışanları ile İzsu bölge şefi Cemal beye teşekkür etti.

Müdür Balıkçıoğlu, “ülkemize bir mavi bayraklı plaj daha kazandırmanın temellerini attıkları için mutlu oldukları ifadesinde bulundu.

“TURÇEV Bölge Sorumlusu Doğan Bey’de plajı çok beğendiğini su değerlerinin çok iyi olduğunu, bu bölgedeki ölçümlerin uzun yıllardır yapıldığını, bölge ile ilgili su temizliği ve analizlerinin çok iyi olduğunu, oluşturulan modern tesis ile birlikte önümüzdeki yaz Aliağa Polis Plajına mavi bayrak asılacağından şüphesi olmadığını söyledi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com