Ana sayfa » Siyaset » KOÇ; “ALİAĞA’LI HEMŞEHRİLERİMİZİ GEÇİM İTTİFAKINA DAVET EDİYORUZ..”

KOÇ; “ALİAĞA’LI HEMŞEHRİLERİMİZİ GEÇİM İTTİFAKINA DAVET EDİYORUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, partisince başlatılan, “Geçim İttifakı Kampanyasına” yönelik basın açıklamasında bulundu. Koç’un açıklaması şöyle;

“Milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi; ülkemizde yaşanan ahlâkî ve manevî yozlaşmaya, materyalist eğitim cehaletine , yürütülmekte olan ekonomik yıkım politikalarının sebep olduğu geçim sıkıntısına çare olabilmek adına, dün olduğu gibi bugün de hakkın ve haklının sesini duyurmak, çare var demek , adil ekonomik düzen çözümünü telkin ve teklif etmek için geçim ittifakı kampanyasını başlatmıştır .

Geçim ittifâkı; esnafımızla, işçilerimizle ,memurlarımızla, sanayicilerimizle, çiftçi ve besicilerimizle, işverenlerimizle ve ülkemizde geçim mücadelesi veren genç- yaşlı ,kadın-erkek herkesle yapılacak bir ittifaktır.

Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe ,ağır vergilere, israfa ,faize ,kumara, yalana ve talana hayır diyen herkesi geçim ittifakı çağrımıza davet ediyoruz .

9 Temmuz 2021 Cuma günü Aliağamızın Demokrasi Meydanı’nda saat 11.00’de geçim ittifakı kampanyamızın startını Aliağa Saadet Partisi olarak veriyoruz.

Görüşü ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun, bütün Aliağalı hemşehrilerimizi geçim ittifakına davet ediyoruz.
Hepimizin gerçek gündemi için geçim ittifakında buluşuyoruz..”

Mahmut Koç

Saadet Partisi Aliağa

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com