Ana sayfa » Siyaset » BOZKURT; “ZENGİNLERİN YÖNETTİĞİ BİR ÜLKE İSTEMİYORUZ..”

BOZKURT; “ZENGİNLERİN YÖNETTİĞİ BİR ÜLKE İSTEMİYORUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt Türkiyedeki siyaset anlayışı  ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada;” Halk olarak ülkemizin geleceği ile ilgili kaygılarımız her geçen gün daha çok artmaktadır. Ülkede bu kadar sıkıntı varken ülkeyi yönetenlerin bu sıkıntıları görmezden gelmesi ve halkın sorunlarını  çözememesi helallik istemesi düşündürücüdür.

Ülkemizi artık zenginlerin siyasetinden kurtarmamız gerekmektedir. Siyasetle ilgilenenlerin kendi menfaatlerini halkın menfaatinin üstünde görmesi vahim ve endişe vericidir.

Havuz medyasının halkımızın önüne koyduğu siyasi partilerde çözüm aramak büyük bir hatadır. Türk siyasetinde başka lider ve partilerin ortaya çıkmasına engel olan havuz medyası halkımıza ne kadar zarar verdiğinin farkında değildir. En büyük endişem ise farkına vardıklarında inşallah geç olmaz.

Biz bu hayattan göç ettikten sonra hiç bir şey götüremeyeceğimizi gayet iyi biliyoruz. Tek götüreceğimiz yaptığımız hizmetlerden dolayı arkamızdan edilen hayır dualarıdır.

Ülkemizdeki kutuplaştırılmaların farkında olmamız ve ülkemizdeki sorunları artık sorgulamamız lazımdır. Ülkemizde her alanda algı yönetimi yapılmaktadır. Olmayan olaylar tekrar edilerek varmış gibi gösterilmeye çalışılmaktadır.

Halk olarak tecrübeyi tecrübe etmeyi alışkanlık haline getirdik. İlerde kaybedeceğimiz yarınlarımızın farkında değiliz. Bugün çocuklarımızı yan komşumuza güvenirken tereddüt yaşıyoruz.

Çocuklarımızın yarınlarını ve geleceğini havuz medyası tarafından önümüze koyulan ve asla değişmesine müsaade edilmeyen siyasi partilerde ve liderlerde aramak tecrübeyi tecrübe etmekten başka bir şey değildir..” dedi.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com