Ana sayfa » Güncel » “SENİNLE İŞİM BİTTİĞİNDE TÜM MALLARINI KAYBEDECEKSİN, YÖNETİM DEĞİŞTİĞİNDE DE KESİN CEZAEVİNE GİDECEKSİN!..”

“SENİNLE İŞİM BİTTİĞİNDE TÜM MALLARINI KAYBEDECEKSİN, YÖNETİM DEĞİŞTİĞİNDE DE KESİN CEZAEVİNE GİDECEKSİN!..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yine Yıldırım Demirören’i hedef aldı.

Peker’in Demirören’i hedef alan paylaşımları şöyle oldu:

1-Lan pambıkören, senin OYAK’a Total’i fahiş fiyatla nasıl sattığını işledikten sonra Milangaz dosyasına geçeceğiz.

2-pambıkören, baban meteliğe kurşun atarken Milangaz’ın gerçek sahibi Şevki Kurtkaya’nın ona yardım edip ilk dükkanı nasıl açtığınızdan başlayıp, sonraki süreçte devletten ve mafyadan yardım alıp adamın Milangaz da dahil birçok mallarına nasıl çöktüğünüzü de anlatacağım.

3- lan pambıkören kendi yalınızı yakıp, içindeki fahiş fiyatla sigortalattığınız tabloların parasını alıp, sonra sözde yanan tabloları nereye gönderdiğinizi de anlatacağım. Sizi deli edeceğim.

4- pambıkören, babanın meşhur bir lafı vardı ya Senetle verseler tüm İstanbul’u satın alırım sözünü eskilerin hepsi bilir. Çünkü baban kimseye parasını ödemezdi. Hem mafya hem devlet bağlantılarıyla mallara çökerdi.

5-Seninle işim bittiğinde tüm mallarını kaybedeceksin. Yönetim değiştiğinde de kesin cezaevine gideceksin.

6- pambıkören, Demirören Medyadaki çakma gazetecilerini ve çakma tartışmacılarını da aynı akıbet bekliyor. Hepiniz göreceksiniz. Hepinizi deli edeceğim.

7- Milangaz dosyasının tamamı bende. Okumaya başladım. Yüzde altmışına nasıl çöktüğünüzün evrakı da bende. Göreceksiniz.

8- Mehmetçiğin paraları olan OYAK’a Total’i fahiş fiyatla sattığınızda yeni yönetimdeki hangi üyenin Bu yasadışı, bunu imzalamam dediğini dahi biliyorum. Her şey çok eğlenceli olacak..

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com