Ana sayfa » Siyaset » PERİNÇEK’E BÜYÜK ŞOK!, VATAN PARTİSİNDEN İSTİFA EDİP İYİ PARTİ’YE GEÇTİLER..

PERİNÇEK’E BÜYÜK ŞOK!, VATAN PARTİSİNDEN İSTİFA EDİP İYİ PARTİ’YE GEÇTİLER..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Vatan Partisi Mardin İl Başkanı Halis Çur ve yönetim kurulu partilerinden istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı.

İYİ Parti’ye katılan Halis Çur, Kızıltepe İlçesi Cumhuriyet mahallesi Mahalle Başkanı olarak görev aldı.

Katılımla ilgili görüşlerini ifade eden Halis Çur, “Turkiye’nin Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti iktidarında iyi olacağına yürekten inandığımızdan dolayı Mardin il ve ilçe teşkilatlarının çaba ve gayretlerini takdir ettiğimiz için İYİ Parti Kızıltepe teşkilatına katıldık” şeklinde konuştu.

Halis Çur toplamda 250 kişinin İYİ Parti ailesine katılım sağlayacağını belirtti.

İYİ Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Fahrettin Cevheroğlu ve Kızıltepe ilçe yönetim kurulu üyeleri, Vatan Partisi Mardin il Başkanı Halis Çur ve yönetimi ile beraber Vatan Partisi’nden istifa ederek İYİ Parti’ye katılım sağladıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkürlerini ifade ettiler.

Katılımda hazır bulunan İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, “aramıza katılan Halis Çur kardeşimize ve beraberindeki yeni üyelerimize İYİ Parti ailemize katıldıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akar, Mardin’in tüm ilçelerinde her gün İYİ Parti’ye yeni üyelerin katıldığını Mardin’in 703 mahallesine, mahalle başkanları atamaları için gönüllü olarak gelen hemşerilerine mahalle başkanlıkları verdiklerini ifade ederek, “ayrıca Mardinli hemşerilerimize çağrıda bulunarak olası bir erken veya zamanında yapılacak seçim için sandık kurullarında görev almak isteyen hemşehrilerimizin ve üyelerimizin bulundukları ilçe başkanlıklarımıza müraacat etmeleri gerekmektedir” dedi.

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, Kızıltepe İlçe Başkanı Fahrettin Cevheroğlu ve yönetimine de gayretlerinden dolayı teşekkür etti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com