Ana sayfa » Yerel » TUZU BİBERİ BİSTRO CAFE’DEN ALİAĞA’LILARA; “FARKI FARK EDİN..”

TUZU BİBERİ BİSTRO CAFE’DEN ALİAĞA’LILARA; “FARKI FARK EDİN..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Tuzu Biberi Bistro Cafe 1 Haziran tarihinden itibaren Aliağa’lılara hizmet vermeye başladı. Cafe’nin iki yöneticisi Hasan Güney ve İstek Güneş ile Tuzu Biberi’yi konuştuk..

-Aliağa’da hizmet vermeye başladınız, hayırlı-uğurlu olsun. Bir çok rakibiniz var tabi. Sizin farkınız nedir diğerlerinden?, Aliağa’lı neden Tuzu Biberi Bistro Cafe’ye gelsin?.

“Bizim diğer mekanlardan farkımız, öncelikle kahvaltıcı olmamız. Aliağa’da bir boşluğu doldurmaya yönelik olarak şubemizi faaliyete geçirdik.

Kahvaltıcılıktaki ustalığımızın yanında köfte, tavuk et gibi ızgara çeşitlerimizle de Aliağa’lıların damak tadına uygun menülerimiz mevcut. Özellikle de spesiyalimiz olan hamburgerle iddiamızı ortaya koyacağız.”

-Hamburgerinizin farkı nedir?, tadı mı, sunumu mu yoksa ikisi birden mi?

“Bizim hamburgerimizde yüzde yüz dana eti kullanılmakta olup malzemelerimiz de aynı şekilde son derece bol ve kalitelidir. Kahvaltı malzemelerimiz Bayraklı’daki merkezimizden geliyor, tamamı orada hazırlanıyor. İzmir’de 15 şubemiz var.

Hiç bir şubemizde kahvaltı malzemelerinde katkı maddesi kullanmıyoruz, hepsi organik, doğal ve natürel olarak müşterilerimizin damak tadına uygun olarak hazırlanıp sunuluyor, bu da Tuzu Biberi Bistro Cafe olarak bir diğer farkımız.

Bir başka farkımız ise Tuzu Biberi olarak sabah 07:30’da değerli müşterilerimize hizmete başlıyoruz. Pandemi tedbirleri nedeniyle akşam 21:00’a kadar hizmete devam ediyoruz.”

-15 Haziran’da resmi açılış yapacaksınız sanırım. Son olarak Aliağa’lılara vermek istediğiniz bir mesaj var mı?..

“Pandemi dönemindeyiz. Hijyen, titizlik, temizlik ve tabi ki olmazsa olmazımız olan kalite anlayışımızla farkımızı ortaya koyuyoruz. Bakın açık mutfağımızla, müşterimiz onlar için sunduğumuz menülerin nasıl bir ortamda, ve ne tür malzemelerle hazırlandığını gözleriyle görebiliyor.

Tuzu Biberi Bistro Cafe olarak tüm Aliağa’lıları Kültür mahallesi Ord. Prof. Sebastiano Logano Cad. No:20/A adresindeki mekanımıza bekliyoruz…”

-Hayırlı-uğurlu olsun..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com