Ana sayfa » Güncel » MHP’Lİ KILAVUZ; “ATATÜRK’E HASIM OLAN BİZİM DE HASMIMIZDIR!..”

MHP’Lİ KILAVUZ; “ATATÜRK’E HASIM OLAN BİZİM DE HASMIMIZDIR!..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Ayasofya’daki skandalın ardından KRT TV Genel Müdürü gazeteci Adnan Bulut, “Atatürk’e hakaret eden şerefsizdir, kanı bozuktur, hain oğlu haindir. Durrizade’nin türemesi alçaklara Atatürk’e hakaret ettirmeyeceğiz, affetmeyeceğiz, hesaplaşacağız” diyerek Devlet Bahçeli ve Doğu Perinçek’e “Bu alçaklığa, ihanete daha ne kadar göz yumacaksınız?” diye sormuştu.

MHP’li üst düzey yönetcilerden hiçbir tepki gelmezken Devlet Bahçeli ile sorunlar yaşadığı iddia edilen MHP Mersin Milletvekili, Ülkü Ocakları eski Başkanı Olcay Kılavuz, Erdoğan’ın önünde Atatürk’e lanet okuyan imama çok sert tepki gösterdi.

MHP’li Olcay Kılavuz, Ayasofya’daki törende imamın Atatürk’e yönelik sözlerini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla eleştirdi.

Olcay Kılavuz, Ayasofya imamının Atatürk’e yönelik “Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir” sözlerinin ardından eski bir konuşmasını paylaştı. Kılavuz’un paylaşımda, “Atatürk’e hasım olan bizim de hasmımızdır” dedi.
Kılavuz, “Ne kadar milli ve manevi değerlerimiz varsa tartışmaya açılıyor. Ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygısızlık yapılıyor. Bunu yapan şerefsizler kimdir?” dedi.

Bunu yapanları memleket düşmanı ve ruh hastası olarak nitelendiren Kılavuz, Atatürk’ün bu milletin yüz akı ve kurtarıcısı olduğunu söyledi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com