Ana sayfa » Güncel » SUPHİ KOYUNCU ANADOLU LİSESİ YARIŞMA DA FİNALE KALDI, HEDEF AVRUPA BİRİNCİLİĞİ..

SUPHİ KOYUNCU ANADOLU LİSESİ YARIŞMA DA FİNALE KALDI, HEDEF AVRUPA BİRİNCİLİĞİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Suphi Koyuncuoglu Anadolu lisesinin 9 kişilik takımı uluslararası bir girişimcilik yarışmasına katıldı ve finale kaldı. Ekip adına yarışmanın bundan sonraki sürecine ilişkin şu açıklama yapıldı;

“Biz İzmir Suphi Koyuncuoglu Anadolu lisesinden uluslararası bir girişimcilik yarışması olan Junior Achievement kapsamında proje üreten 9 kişilik bir takımız.

Projemizin çıkış amacı plastik kullanımını minimum seviyeye getirmek. Ayrıca herkese doğanın önemini ve plastiklerle doğamıza tahayyül ettiğimizden daha fazla zarar verdiğimizi göstermek .

Projemizi detaylı olarak anlatmak gerekirse yapmayı planladığımiz şişe toprakla teması bulunduğunda topraktaki organizmalar sayesinde çözünüyor ve katmanında bulunan tohum sebebiyle de yeşeriyor.

Geniş renk skalası ve estetik haz uyandıran kalıbıyla da gençleri plastikten uzaklaşıp doğaya yararlı bir ürün kullanmaya itiyor.

Amacımız uluslararası olan bu yarışmada bir adım daha öne çıkmak ve Avrupa’da 1. olmak. Hayallerimizdeki gibi plastiksiz bir dünyaya adım atmak yarışmaya ilişkin en büyük hedef ve idealimiz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com