Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA’DA CAMİ’DEN HIRSIZLIK YAPAN ŞAHIS POLİS’TEN KURTULAMADI..

ALİAĞA’DA CAMİ’DEN HIRSIZLIK YAPAN ŞAHIS POLİS’TEN KURTULAMADI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğünden ilçede meydana gelen bir hırsızlık olayına yönelik açıklama da bulunuldu. Açıklama şöyle;

“09.05.2021 günü İlçemizdeki bir camiden gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili olarak,  cami içerisinden iki prodüksiyon cihazı, bir dizüstü bilgisayar, bir  kamera kayıt cihazı ve sadaka kutusundan para çalındığı anlaşılmış olup, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri tarafından, çevrede yapılan kamera araştırmaları neticesinde, şüpheli şahsın cami cemaati ile yatsı namazında cami içerisine girip içeride saklandığı, aynı gece saat 1 sıralarında olayı gerçekleştirdiği, anlaşılmıştır.

İlçe genelindeki MOBESE ve güvenlik kameraları üzerinden yapılan detaylı araştırma neticesinde, şahsın kalmış olduğu ikamet tespit edilmiş ve  adrese yapılan baskında şüpheli şahıs  Ş.K. çaldığı  malzemelerin bir kısmı ile  yakalanmış, çalınan  diğer malzemeleri M.Ö. ve E.Ş. isimli şahıslara  verdiği anlaşılmış, yapılan yakalamalarla malzemeler temin edilerek, cami görevlilerine teslim edilmiştir.

Konu ile ilgili olarak şüpheliler, Ş.K., M.Ö. ve E.Ş.  adli  mercilere mevcutlu olarak sevk edilmiş, adli merciler tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardır..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com