Ana sayfa » Siyaset » “SİZ BU MİLLETİ APTAL MI SANIYORSUNUZ?..”

“SİZ BU MİLLETİ APTAL MI SANIYORSUNUZ?..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, çete lideri Sedat Peker’in oğlu Erkam Yıldırım’ın Venezuela’ya uyuşturucu rotası belirlemek için gittiği iddialarını yalanlayarak, oğlunun ülkeye yardım amaçlı test kiti götürdüğünü ifade etmesinin ardından CHP’li Yücel’den Yıldırım’a sert tepki geldi.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, çete lideri Sedat Peker’in oğlu Erkam Yıldırım’ın Venezuela’ya uyuşturucu rotası belirlemek için gittiği iddialarını yalanlayarak, “Oğlum Venezuela’ya gitmiştir ve beraberinde koronavirüs ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerine test kiti, maske gibi bir takım malzemeler götürüp dağıtmıştır” ifadelerini kullandı.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ise, Erkam Yıldırım’ın Venezuela’ye gittiği dönemde ülkede koronavirüs vakasının sadece 300 olduğunu belirtti.

‘SİZ BU MİLLETİ APTAL MI SANIYORSUNUZ?’

Bunun üzerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabı üstünden, “Türkiye Covid’den kırılırken son başbakanın oğlu Venezuela’ya test kiti ve maske götürmüşmüş… Oğlunun Venezuela’ya gittiği tarihteki vaka sayıları ortada. Siz bu milleti aptal mı sanıyorsunuz?” ifadeleriyle Yıldırım’a tepki gösterdi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com