Ana sayfa » Güncel » “MAFYA LİDERİ KARANLIK İDDİALARDA BULUNUR, SAVCILAR SADECE İZLER..”

“MAFYA LİDERİ KARANLIK İDDİALARDA BULUNUR, SAVCILAR SADECE İZLER..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gazeteci Fatih Portakal, Twitter hesabından #MemleketinDurumu etiketiyle yaptığı paylaşımda Peker’in açıklamaları üzerinden iktidarı eleştirdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yaptığı açıklamalara vurgu yapan Fatih Portakal, “Mafya lideri karanlik iddialarda bulunur. Savcılar sadece izler” yorumunu yaptı.

Fatih Portakal ayrıca, Sedat Peker’in ‘uyuşturucu’ iddialarıyla ilgili “Konu ulusal değil, uluslararası artık! Çok isim, çok ülke, çok yönetim zan altında. İzliyoruz!” dedi.

Portakal, paylaşımında şunları söyledi:

Mafya lideri karanlık iddialarda bulunur. Siyaset çamura bulaşmış vaziyette yürür gider. İsmi geçenler çamuru temizleyememenin telaşı içindedir. Çoğu konuşamaz tedirgindir. Savcılar sadece izler. Ekonomiyi hiiiiiiç sormayın. Yönetenlere kalırsa ülke ilerliyordur.

MemleketinDurumu

Sedat Peker’in uyuşturucu rotası iddialarından sonra sanmayın ki bu iddia sadece bizim ülkemizde sınırlı kalacak! Uyuşturucu ticaretinin uluslararası yolculuğundan bahsediyor. Konu ulusal değil, uluslararası artık! Çok isim, çok ülke, çok yönetim zan altında. İzliyoruz!..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com