Ana sayfa » Yerel » Aliağa Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor..

Aliağa Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, bugün saat 18.00’de yapılacak. Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirilecek toplantının gündeminde 14 madde yer alacak.

Belediye Meclis Salonu’ndaki oturum, 6 ve 8 Nisan 2021 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayacak. Ardından Başkanlıktan Gelen Önergeler ile Komisyondan Gelen Raporlar meclis üyelerince oylanacak.

Mayıs ayı olağan meclisinde; 2020 Mali Yılı Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı, imar planı değişiklikleri, kiralama, Helvacı eski belediye binasının Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılması amacıyla Sağlık Bakanlığı’na tahsisi gibi hususlar meclis üyelerinin görüşüne sunulacak.

ALİAĞA BELEDİYESİ WEBTV CANLI YAYINLAYACAK

Aliağa Belediye Meclis toplantısı, Aliağa Belediyesi kurumsal internet sitesi www.aliaga.bel.tr ’den ve Aliağa Belediyesi webtv’nin www.youtube.com/aliagatv adresinden canlı olarak yayınlanacak. Aliağa Belediyesi webtv yayını saat 17.00’den itibaren başlayacak.

Mayıs Ayı Olağan Meclisi, toplantıya katılmayan meclis üyelerinin mazeretlerinin oylanması ve bir sonraki meclis toplantı gününün belirlenmesiyle son bulacak..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com