Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN KARAYOLLARI TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ..

ALİAĞA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN KARAYOLLARI TRAFİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İçişleri Bakanlığı tarafından 01-07 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen “ Karayolları Trafik Haftası “ etkinlikleri kapsamında, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından da bir takım etkinliklerde bulunuldu.

Coronavirüs tedbileri kapsamında, “Evdeyim Ama Trafik Kuralları Aklımda “ “Trafikte Her Yıl Daha İyiye “  ve “ Emniyet Kemerimi Unutmam” sloganlarıyla gerçekleştirilen etkinliklerde, İlçemizde yayın yapan yerel radyolarda vatandaşlarımızın duyarlı hala gelmesi  ve trafik konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla, sesli ikaz ve uyarılar içeren anonslar yayınlandı.

Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı ile ortaklaşa zoom üzerinden okullara öğrencilere yönelik yayın yapılarak, trafik hakkında bilgilendirilme yapılmış, yine bu kapsamda ilçemizin çeşitli yerlerinde oluşturulan kontrol ve denetim noktalarında, vatandaşlarımıza trafiğin önemi ile ilgili olarak tanıtıcı broşür dağıtımı yapıldı.

Konu ile ilgili olarak, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, “ içinde bulunduğumuz sokağa çıkma kısıtlaması döneminde de trafik ile ilgili olarak denetimlerimiz devam etmekte olup, vatandaşlarımızın araç kullanımı ve trafik güvenliği ile ilgili olarak duyarlı davrandıkları görülmüştür. Bu duyarlılıkları için tüm Aliağa halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz”  şeklinde açıklamada bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com