Ana sayfa » Siyaset » “ZORUNLU KAPANMA SÜRECİNDE EYT’LİLER NE YAPACAK?..”

“ZORUNLU KAPANMA SÜRECİNDE EYT’LİLER NE YAPACAK?..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberinde heyet, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na ziyarette bulundu. İki lider görüşmenin ardından ortak basın açıklaması düzenleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Muhalefetten dün eski bakanın Yüce Divan’da yargılanması gerektiği yönünde açıklamalar geldi. Sayın Cumhurbaşkanı Kabine toplantısı sonrası ‘eski bakanlara linç girişimi var’ diyerek sahip çıktı. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz eski bakanlar Yüce Divan’a gitmeli mi, yargılanmalı mı?” sorusunu liderler şöyle yanıtladı:

Akşener: Bahse konu ilgili kişiyle ilgili Sayın Erdoğan damadına, eski bakanlarına, yakınlarına, müteahhitlerine gösterdiği saygıyı, sevgiyi, sahiplenmeyi milletimize de gösterse, doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık çalışanlarımıza da, atanamayan öğretmenlerimize, EYT’lilerimize ve şu anda zorunlu kapanma doğru bir karar ama esnaf ne yapacak?

  • Bütün birikmişler gitti. Haftalık ya da günlük çalışanlar ne yapacak? Dolayısıyla onlara biraz kafa yorsa, onlara biraz sahip çıksa ve bizlerin hem Saadet Partisi’nin hem bizlerin diğer siyasi partilerin önerdiklerini yerine getirse çok daha faydalı bir iş yapmış olur diye düşünüyorum..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com