Ana sayfa » Güncel » CHP’Lİ VEKİL; “128 MİLYAR DOLAR NEREDE” PANKARTINI MECLİSE ASTI, İTFAİYE GELDİ KALDIRDI..

CHP’Lİ VEKİL; “128 MİLYAR DOLAR NEREDE” PANKARTINI MECLİSE ASTI, İTFAİYE GELDİ KALDIRDI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP’nin Merkez Bankası rezervlerinin harcanmasıyla ilgili iktidara yönelttiği “128 milyar dolar nerede?” sorusunun yer aldığı afişler engellenirken CHP’li Mahmut Tanal, söz konusu afişi Meclis’e taşıdı. Tanal, ”128 milyar dolar nerede?” pankartını TBMM’de astı.

Yaptığı eylem sonrasında Halk TV’ye konuşan Mahmut Tanal, ”Bu 128 milyar doları ne yaptılar? Gençler için mi harcadılar? İşsizliği bitirmek için ne yaptılar? Ben bir parlamento üyesiyim. Bu paraya ne olduğunu sormaya hakkım var” diye konuştu.

Odasının Maliye ve Hazine Bakanlığı’nın tam karşısında olduğunu söyleyen Tanal, ”Ben bakanlığa bu paranın akıbetini sordum, bana cevap vermediler” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda çalışan yetkililerin ve bakanın, binaya girerken pankartı görüp, akıbetini açıklamasını umduğunu söyleyen Tanal, ”Vatandaş olarak bunu sormak benim hakkım” diye konuştu.

PANKARTI KALDIRMAK İÇİN İTFAİYE EKİBİ GELDİ..

CHP’li Tanal’ın Meclis’e astığı ‘128 milyar dolar nerede?’ pankartı Meclis Başkanlığı kararıyla indirildi. Afişi indirmek için itfaiye ekibi geldi..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com