Ana sayfa » Güncel » SERTEL’E, KARS VE BÖLGE İLLERİNDEKİ İZLENİMLERİNİ SORDUK…

SERTEL’E, KARS VE BÖLGE İLLERİNDEKİ İZLENİMLERİNİ SORDUK…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesince Aliağa’nın Hacıömerli Mahallesinde Zeytin üreticisine dağıtımı yapılan bordo bulamacı teslim töreninde hazır bulunan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’e kısa bir süre önce saha çalışması yapmak için bulunduğu Kars ve bölge illerindeki izlenimlerini sorduk;

-Sayın Vekil, ayağınızın tozuyla İzmir’e geldiniz, buradan Bergama’daki üreticilerle ilgili törene katılmak için biraz sonra ayrılacaksınız. Gittiğiniz yerlerdeki izlenimlerinizden biraz bahseder misiniz?

“Evet, Doğu Anadolu’daki illerimizde saha çalışması yaptık, Kars’ta bunlardan biriydi. İlk kez tanık olduğum bir şeyden söz etmek istiyorum size. Bu illerdeki AKP ve MHP seçmenindeki müthiş hayal kırıklığını bire bir temaslarla gözlemledik. Yaşanan hayat pahalılığı ve Pandemi sürecini yönetmedeki başarısızlık bölge insanında hem kızgınlık hem de çok büyük bir hayal kırıklığı yaratmış durumda. Kiminle konuşsak Hükümeti çok sert bir şekilde eleştirdiğini gördük, bunların arasında çoğunlukla AKP ve MHP seçmenleri mevcuttu.”

-Peki bundan ne anlamalıyız?.

“Hayal kırıklığı yaşayan seçmenler arasında HDP’lilerde mevcut. Bölge halkının hassasiyetlerini gözeten, onlara sahip çıkan politikalar üretebilirsek yapılacak ilk seçimde CHP olarak o bölgelerdeki eski oy oranlarımızı yakalamak hiçte zor olmayacak diye düşünüyorum. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek. Ülkemizin dört bir yanında halkımızın nabzını tutmaya devam edeceğiz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com