Ana sayfa » Güncel » İZMİR EMNİYETİNDEN DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİNE OPERASYON..

İZMİR EMNİYETİNDEN DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİNE OPERASYON..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Almanya’da yaşayan Alman ve Türk vatandaşların telefonla dolandırıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Yapılan çalışmalarda S.Ç. (46) ve Z.Ç.(41) tarafından kurulan suç örgütünün dolandırıcılık yaptığı belirlendi. Teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen 15 adrese yapılan eşzamanlı operasyonlarda S.Ç. Z.Ç. ile Z.Ç. isimli kadın (42) gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon lira olan 3 adet kol saati, 4 tabanca, 1 av tüfeği, 86 mermi, 1 dizüstü bilgisayar, 3 SIM kart, 3 dekont ve çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi. Ele geçirilen ünlü bir markaya ait 3 saatin ise dolandırılan Alman vatandaşlarına ait olduğu belirlendi.

Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.Ç. ve Z.Ç., sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Kadın şüpheli Z.Ç. ise yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı..

DHA

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com