Ana sayfa » Yerel » ALİAĞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE GÜVENLİK VE İNOVASYON TOPLANTISI..

ALİAĞA İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE GÜVENLİK VE İNOVASYON TOPLANTISI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıldönümü ile ilgili olarak yapılan etkinlikler devam ediyor.

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet BALIKÇIOĞLU’nun daveti üzerine, Aliağa Garnizon Komutanı Hava Albay Faruk ALTUN ve  Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan stratejik tesislerin güvenlik ile ilgili birim yönetici ve amirlerinin katılımıyla, yarım ada bölgesinde alınan güvenlik önlemlerinin değerlendirilmesi ve güncellenmesine yönelik olarak, İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda, güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda, günümüzün değişen teknolojilerinin, güvenlik hizmetleri ile eş güdümlü olarak planlanması, bu yönde çalışmaların arttırılarak devam edilmesi, fiziki olarak alınan tedbirler dışında teknolojinin daha etkin olarak kullanılması, drone savunma sistemleri ile inovatif çözümler üretilmesi  gibi hususların görüşüldüğü toplantıda, hep birlikte daha güvenli ve emniyetli bir Aliağa için, Emniyet Müdürlüğü personeli ve Özel Güvenlik birimlerinin koordineli çalışmalarının artarak devamı yönünde kararlar alındı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com