Ana sayfa » Güncel » “EYT’LİLER OLARAK GENEL SEÇİMLERE DAMGAMIZI VURMAYA HAZIRLANIYORUZ..”

“EYT’LİLER OLARAK GENEL SEÇİMLERE DAMGAMIZI VURMAYA HAZIRLANIYORUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Her geçen gün daha da büyüyen EYTSYD Dernekleri mağduriyet yaşayanların sahiplenmesiyle her gün Meclis’te, basında yer almaya devam ediyor.

Sosyal medyada devamlı olarak gündemde kalmamız, bugün ülkemizin en büyük STK’ları arasına girmemizden dolayı siyasilerin bu büyümeden rahatsız olduklarını da duymaktayız. Ama şu iyi bilinsin ki pandemi olmasaydı biz belki 50 dernekle hak aramaya devam edecektik.

Bizden ayrılanlar oldu, kendi ölçülerinde bir şeyler yapmaya çalıştılar. Kimi zaman hakkımızda konuştular, peki sonuç ne oldu?

Rüzgar kayadan sadece toz alır.

Bugün baktığımızda EYTSYD Dernekleri hep beraber ayrı ayrı bir güç ve onun birleşmesiyle koskoca bir EYT Konfederasyonunu ortaya çıkarmak için çalışmalara devam ediyoruz.

Biz yola birkaç arkadaşla çıktık ve gücün farkında olarak bu mücadeleye başladık, geldiğimiz noktada ülkemizin en çok konuşulan konusu haline getirdiğimiz EYT sorunu ülkemizin gündeminden düşmüyor ve biz gündemden de düşürmeyeceğiz.

Bütün dernek ve il temsilcisi arkadaşlarımızla istişareler yapmaktayız, koordineli olarak pandemi döneminin bitmesiyle bizler yine alanlarda olacağız. Siyasilerin yapamadığı mitingleri yine EYT mağdurları yapacak. Haklarımızı alana kadar da siyasilerin karşılarına dikileceğiz; sokakta, salonlarda EYT’liler vekillerin, genel başkanların ve il temsilcilerinin karşısında hesap soracaklar. Bakalım Cumhur İttifakı sokaklarda EYT’lilerden nasıl oy isteyecek?

Bizi görmeyenler, duymayanlar sokakta bizden oy isteyecek. O zaman bizi neden mağdur ettiklerini ve emekli olsak da bu maaşlarla çalışmaya bizi mahkum edenlerden hesap sormaya hakkımız olduğunu haykıracağız.

Pandemi bittiğinde biz EYT Dernekleri olarak daha organize çalışmalar yapacağız. Meydanlarda, salonlarda toplantılar, çalıştaylar düzenlemeye devam edeceğiz. Ülkemizin en organize ve en büyük kitlesi olan EYT ‘lileri kimse hafife almasın, yerel seçime damgamızı vurduk, şimdi de genel seçime damgamızı vurmaya hazırlanıyoruz.

Biz bitti demeden hiçbir şey bitmeyecek ve bu hak mağduriyetleri bittiğinde bizim derneklerimiz sosyal projelerle mağdurların yanında olmaya devam edecek.

SGK mağduriyetlerinin bitmesi için adil ve işçiyi, emekçiyi düşünen hükümetlere ihtiyaç duymaktayız. İşçiye, emekçiye, emekliye haklarını vermemekte direnenlere karşı biz de mücadele içinde, birlik beraberlik içinde olmaya devam edip sonuna, sonuç alana kadar da haklı mücadelemizin arkasından gideceğiz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com