Ana sayfa » Spor » Aliağaspor FK İzmir 3. Bölge 3. Grupta Yer Aldı..

Aliağaspor FK İzmir 3. Bölge 3. Grupta Yer Aldı..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER- Amatör Lig’de (BAL) 2020-2021 sezonu grupları dün çekilen kuralar ile belli oldu.

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grup ve fikstür kuraları TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çekildi. TFF Amatör İşlerden Sorumlu Başkan Vekili Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda gruplar belirlenirken tüm grupların da fikstür çekimi yapıldı. 

İLK MAÇ ÇİĞLİ BELEDİYESPOR İLE ALİAĞA’DA..

Çekilen kura sonucunda Bölgesel Amatör Ligin iddialı takımlarından Aliapaspor FK İzmir 3. Bölge 3. Grupta yer aldı. 3. Grupta toplam 6 takım mücadele edecek. Aliağaspor FK grupta Çiğli Belediyespor, Viven Bornova A.Ş, Alaçatı Spor Kulübü, İzmir Spor ve Kınık Belediyespor ile mücadele edecek.

Aliağaspor FK ilk maçını kendi evinde Çiğli Belediyespor ile oynayacak. Sarı Siyahlı takım rakiplerini baştan sona yenilenen Aliağa Atatürk Stadında ağırlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Pandeminin sürmesi dikkate alınarak 4 ve daha fazla takımla temsil edilen illerin aynı gruplarda, 1, 2 ve 3’er takımla temsil edilen illerin de, birbirine yakın illerle eşleştirilmesi esasına göre yapılan gruplandırma ile BAL‘a katılan 266 takım, 9 ayrı bölgede, 4 takımlı 12, 5 takımlı 22 ve 6 takımlı 18 grupta olmak üzere toplam 52 grupta müsabakalarını oynayacak.

ALİ DÜŞMEZ “ LİGİN KESİNLEŞEN BAŞLAMA TARİHİNİ DUYURACAĞIZ..”

Kura çekim töreninde konuşan TFF Amatör İşlerden Sorumlu Başkan Vekili Ali Düşmez “BAL’ın farklı bir işleyişi var. Amatör kurullarımızla birlikte bir program oluşturduk. 2 bin 500 civarında maç oynatarak sezonu tamamlıyorduk. Ancak bu sezonun yarısını kaçırmamıza rağmen TFF’nin isteği, devletimizle görüşmelerimiz sonunda kısa ve öz program yapmayı uygun gördük. Statü onaylandı ve tüm kamuoyu ile paylaştık. Şartlar uygun olursa devam edeceğiz. 17-18 Nisan’da başlayacağımızı söyledik. Son şartları da değerlendirip kesin tarihi kamuoyuyla paylaşacağız.” Şeklinde konuştu.

ALİAĞASPOR FK ANTALYA KAMPINDA..

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2020-2021 sezonu açılış tarihini 17 Nisan olarak belirlemesinden sonra çalışmalarını daha da artırarak lige çok iyi bir başlangıç yapmak isteyen Aliağaspor FK, Teknik Sorumlu Hakan Şapçı yönetiminde Antalya’da kamp yaparak sezon hazırlıklarını sürdürüyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com