Ana sayfa » Siyaset » BOMBA İDDİA!, KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ BU GECE RESMİ GAZETE DE YAYINLANABİLİR..

BOMBA İDDİA!, KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ BU GECE RESMİ GAZETE DE YAYINLANABİLİR..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP kongresi öncesi kulislerde kabine değişikliği iddiaları çokça konuşulurken, AKP’ye yakın isimler kabine değişikliğinin bu gece Resmi Gazete’de yayımlanabileceğini ifade etti.

Jurnal Türkiye’nin AKP’ye yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre; Çarşamba gününü kadar yeni kabinenin açıklanmasına kesin gözüyle bakılırken, son gelişmelerden sonra AKP’de parti içindeki bir çok isim bu gece Resmi Gazete’de yeni kabinenin açıklanmasını bekliyor.

Sır gibi saklanıyor…

AKP’de kabine değişikliği parti içinde de sır gibi saklanıyor. Görüşlerini aldığımız AKP’ye yakın kaynaklar Erdoğan ve yakın çevresi dışında parti içinde kimsenin kabine değişikliğinin ne yönde olacağı hakkında bilgi sahibi olmadığını, bu gizliliğin sebebinin de parti içi gerilim yaratmamak olduğunu belirtti.

Berat Albayrak dönebilir, çünkü…

Son günlerde en çok konuşulan söylentilerin başında Berat Albayrak’ın AKP’de yeniden görev alıp almayacağı geliyor. Edindiğimiz bilgiye göre Berat Albayrak’ın olası dönüşü için kabine değişikliğinden sonrası bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın yeni kabine değişikliği ile bakanlıkları siyaseten etkisizleştirmeyi ve etrafındaki ekibi siyasetin merkezine koymayı amaçladığı da kulislerde konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

Olası kabine değişikliği sonrası Berat Albayrak’ın Erdoğan’ın daha yakınında olacağı bir göreve Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı gibi bir göreve getirilmesi bekleniyor..

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com