Ana sayfa » Yerel » Aliağa Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclisi Toplandı..

Aliağa Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclisi Toplandı..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu’ndaki oturum, 2 Şubat 2021 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başladı. Ardından Başkanlıktan Gelen Önergeler ve Komisyonlardan Gelen Raporlardan oluşan toplam 12 madde meclis üyelerinin görüşüne sunuldu. Meclis gündeminde yer alan; imar plan değişikliği ve trampa gibi hususları içeren maddeler tek tek oylandı.

Başkanlıktan Gelen Önergeler kapsamında yer alan; 1-4 ve 5.Maddeler İmar Komisyonuna havale edilirken, 2. Ve 3.Maddeler oy çokluğu ile kabul edildi. Komisyondan Gelen Raporlar kapsamında ise 1-2-3-4 ve 7.Maddelerin komisyonlardan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. 5 ve 6.Maddelerin kabulüne ise oy çokluğu ile karar verildi.

MECLİS TOPLANTISI CANLI OLARAK YAYINLANDI..

Aliağa Belediye Meclis toplantısı, Aliağa Belediyesi kurumsal internet sitesi www.aliaga.bel.tr ’den ve Aliağa Belediyesi webtv’nin www.youtube.com/aliagatv adresinden canlı olarak yayınlandı.

Mart Ayı Olağan Meclisi, bir sonraki meclis toplantısının 6 Nisan 2021 Salı günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com