Ana sayfa » Güncel » ULUSAL TARIM ÇALIŞTAYINDA 4. GÜN..

ULUSAL TARIM ÇALIŞTAYINDA 4. GÜN..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Düzenleyicileri Hasat Türk gazetesi, Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi ve Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi olan Ulusal Tarım Çalıştayı’nın 20.02.2021 tarihindeki 1. Oturum’unda ‘Tarım Medyasının Rolü’ konusu konuşuldu.

Kolaylaştırıcısı Dr. Erhan Ekmen olan oturumda Hasat Türk gazetesi sahibi Erdem Ak, Köy TV’nin basın emekçisi A. Berk Akkaş, Agro TV haber müdürü Merve Ekinci, sunum yaptılar.

Aynı tarihte yapılan 2. Oturum saat 21.30’da başladı, 23.00’de bitti. Kolaylaştırıcısı A. Tuncay Karaçorlu olan oturumda ‘Kırsal Alan ve Mekansal Planlama’ konusu hakkında sunum yapıldı. Oturumun konuşmacıları Doç Dr. Ayşegül Altınörs Çırak, doç. Dr. Neriman Yörür idi.

21.02.2021 tarihindeki 1. Oturum saat 20.00’de başlayıp, 21.20’de sona erecek. ‘Toprak ve Sürdürülebilirlik Ekseninde Tarım’ konulu oturumun kolaylaştırıcısı Prof. Dr.Tayfun Özkaya, Konuşmacıları Prof. Dr. İlyas Yılmazer, Prof. Dr. Burçin Çokuysal, Prof. Dr.Yusuf Kurucu olacak.

21.30-23.00 arasındaki ‘Tarımda ve Kırsalda Eğitim’ konulu 2. Oturum’un kolaylaştırıcılığını Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şube Başkanı Osman Gazi Oktay yapacak. Konuşmacıları Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı, Adabelenliler Derneği Başkanı Mustafa Özmen ve Osman Gazi Oktay olacak.

Ulusal Tarım Çalıştayı’nı izlemek isteyenler, Google’a youtube yazarak, YouTube’a giriş yaptıktan sonra, arama çubuğuna Ulusal Tarım Çalıştayı yazarak, live olanı tıklayıp, izleyebilir ve soru yöneltebilirler.
                         

Ulusal Tarım Çalıştayı Düzenleme Komitesi Sözcüsü..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com