Ana sayfa » Güncel » EYT KOCAELİ DERNEĞİNDEN, YENİDEN REFAH PARTİSİNE ZİYARET..

EYT KOCAELİ DERNEĞİNDEN, YENİDEN REFAH PARTİSİNE ZİYARET..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Mağdurları Kocaeli Derneği Başkanı Zekeriya AKBULUT ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa BAYAZIT’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretle ilgili şu açıklama yapıldı;

“Sorunların konuşulduğu ve çözümlerin istişare edildiği ziyarette, İl Başkanımız Sayın Mehmet ARAS ve İlçe Başkanımız Sayın. Mustafa BAYAZIT’ın konu ile ilgili kamuoyuna yaptıkları açıklamaları, mağduriyeti ortadan kaldıracağına inandıkları çözümleri sundukları ve destekledikleri için partimize ve teşkilatlarımıza memnuniyetlerini ilettiler.

Tüm EYT sorunlarının konuşulduğu ziyarette YENİDEN REFAH PARTİSİ Gölcük İlçe Başkanımız Sayın Mustafa BAYAZIT EYT’liler için düzenlenen imza kampanyasına ilçe yönetimi ile katılarak destek verdi ve partimizin Milli Kaynak Paketleri-1 kitabını EYT Mağdurları Kocaeli Dernek Başkanı Zekeriya AKBULUT’a hediye etti.

Milli Görüş, dün olduğu gibi bugün de emeğin ve emekçinin, emekli ve mağdurun yanında yer aldığını göstermiş oldu. Ziyaretlerinden ötürü memnuniyet duyduğumuzu iletiyor, haklı mücadelelerinde başarılar diliyoruz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com