Ana sayfa » Siyaset » “BAY KEMAL, BAY KEMAL DİYE UĞRAŞACAKLARINA MİLLETİN SORUNLARIYLA İLGİLENSİNLER..”

“BAY KEMAL, BAY KEMAL DİYE UĞRAŞACAKLARINA MİLLETİN SORUNLARIYLA İLGİLENSİNLER..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Esnaf derdini İYİ Parti lideri Akşener’e başlıktaki sözlerle anlattı. Ayakkabı dükkanı olan bir vatandaş “İnanın sabahtan bu yana sadece 50 lira kazanabildim. Dayanacak güç kalmadı. Geçinemiyoruz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’nın Elmadağ ve Gölbaşı İlçeleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener dükkanları gezerek esnafın derdini dinledi. Bir dokundu bin ah işitti. Ayakkabı satıcısı bir esnaf Akşener’e “Abla işler çok kötü, inan sabahtan bu yana sadece 50 lira kazanabildim, istersen kasayı göstereyim.

Artık dayanacak güç kalmadı. Geçinemiyoruz. Siftahsız dükkan kapatıyoruz. Kira 5 bin lira, bize verilen yardım 750 lira. Gel de geçin. Batma noktasına geldik. Daha çok destek istiyoruz” sözleriyle dert yandı. Bir kadın da, “Eşimin kahvesi vardı, kapatmak zorunda kaldık. Evim kira. İki çocuk var. ‘Bay Kemal, Bay Kemal’ diye uğraşacaklarına milletin sorunlarıyla ilgilensinler” dedi.

YILLARDIR İŞ ARIYOR..

Akşener, “Tabletim yok derslere katılamıyorum” diyen küçük çocuğa tablet hediye etti. Bir kırtasiye çalışanı da, “Akşama kadar bir kalem satıyorum, o da bir lira. Eti geçtik, balık bile alamıyoruz” dedi. Bir vatandaş da Akşener’i yolda durdurarak, “Benim oğlum engelli. 26 yaşında işsiz. Sağ gözünü kaybetti, yıllardır iş arıyor. Size yalvarıyorum, elinizi ayağınızı öpeyim. Çalmadığım kapı kalmadı” dedi. Vatandaşa ‘Peki neyle geçiniyorsun’ diye soran Akşener, “Bir asgari ücret emeklisiyle” yanıtını aldı. Akşener, vatandaşa yardım sözü verdi.

ÇÖZÜM GEREKİYOR..

Ziyaretlerinin ardından Akşener, şöyle konuştu: “İşte esnafın hali. Görüyorsunuz geçinemiyorlar. Bu seslere siyaset cenahının kulak vermesi lazım. Artık bir çözüm gerekiyor. Seçmenin bize verdiği görev bu. Biz bu yüzden varız. Benim vaktim var sorunları dinliyorum. Sayın Erdoğan’ın böyle bir vakti elbette olamaz. Çünkü Cumhurbaşkanı, iktidarın başı. Çok işi var”..

”SÖZCÜ

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com