Ana sayfa » Yerel » Aliağa Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı..

Aliağa Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis, Başkan Serkan Acar yönetiminde toplandı. Şubat meclisinde Başkanlıktan Gelen Önergeler, Komisyondan Gelen Raporlar ve Gündem Dışı Önergeler olmak üzere toplam 12 madde meclis üyelerinin oylamasına sunuldu.

Belediye Meclis Salonu’ndaki oturum 5 Ocak 2021 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanması ve 2019 Yılı Sayıştay Raporu hakkında bilgilendirmenin yapılmasıyla başladı.

Ardından meclis gündeminde yer alan; Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği ile ek protokol yapılması, trampa ve irtifak hakkı kurulması, Açık Hava Tiyatrosu isim değişikliği, imar planı onayı, tarife cetvellerinde değişiklik ve ek bütçe yapılması hususlarını içeren maddeler oylandı.

BAŞKAN ACAR, “SAHADA MÜCADELE EDEN TÜM BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM..”

Oylama sonrası dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, son günlerde Aliağa ve çevresinde etkili olan sağanak yağışların neden olduğu olumsuzluklara karşı Belediye Ekiplerinin var gücüyle mücadele ettiğini ifade etti.

Aliağa Belediyesi’nin şiddetli yağışlar sonrası yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı sabahlara kadar mücadele ettiğini belirten Başkan Serkan Acar, “Vatandaşımızın evinde rahat edebilmesi için yağmurda sahada mücadele eden tüm belediye çalışanlarımıza ve aynı şekilde yoğun bir şekilde çalışan İZSU çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Aliağa’mız İzmir genelinde bu süreci en iyi şekilde atlatan ilçelerden biri oldu” diye konuştu.

Aliağa Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclisi, bir sonraki meclisi toplantısının 2 Mart 2021 Salı günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com