Ana sayfa » Yerel » “OLUR DİYE SABRETTİM, AMA MAALESEF OLMADI, OLMAYACAK..”

“OLUR DİYE SABRETTİM, AMA MAALESEF OLMADI, OLMAYACAK..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan görevinden istifa etti. Olur diye sabrettim ama olmadı ifadesinde bulunan Alkan sosyal medyadan istifasına ilişkin şu paylaşımı yaptı;

“Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı görevinden ayrılmış bulunuyorum. Temiz, düzgün, düzeyli siyaset yapmak istedim ama olmadı. 1 yılda üç il başkanı gördüm. Olur diye sabrettim ama maalesef olmadı. Olmuyor, olmayacak.

26 Ocak tarihinde bana il Başkanlığı evraklarını teslim almam için yetki yazısı gönderip 27 Ocak’ta yeni il başkanı atadılar. Böyle iş olmaz. Gelecek Partisi’nin İzmir’de tam örgütlü olduğu tek ilçe Aliağa idi.

Ben devlet bursu ile Devlet Okulunda okumuş ve Devlet terbiyesi almış birisiyim. Yalan söyleyemem. Söz ağızdan çıkar. Göreve başladım başlayalı beni genel merkezden bir kere bile aramadılar. Bir ihtiyacımızın olup olmadığını sormadılar. Bu saatten sonra herkesin yolu açık olsun.

Bu süreçte bana destek veren yönetim kuruluna, başkanlık kuruluna üyelerime, Aliağa’da mevcut tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarına, çok kıymetli Aliağalı hemşehrilerime, Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, daire müdürlerimize, sivil toplum örgütlerine ve sevgili aileme çok teşekkür ediyorum. Ben, varsa dünyevi haklarımı helal ediyorum lütfen siz de haklarınızı helal edin..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com