Ana sayfa » Siyaset » BAŞKAN YÜCEL İLÇE BAŞKANLARIYLA ON-LİNE BİR ARAYA GELDİ, MENEMEN’DEKİ FİRELER BELİRLENDİ!..

BAŞKAN YÜCEL İLÇE BAŞKANLARIYLA ON-LİNE BİR ARAYA GELDİ, MENEMEN’DEKİ FİRELER BELİRLENDİ!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, uzun süre sonra ilçe başkanları ile bir araya geldi. Pandemi nedeniyle online gerçekleşen toplantıya bazı il yöneticileri de katıldı.

Edinilen bilgilere göre yaklaşık 3 saat süren toplantıda örgüt çalışmaları, istihdam konusu gündeme geldi ve örgütün önümüzdeki süreçte izleyeceği yol haritasına dair de görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca toplantıda belediye başkanları ile uyum konusunun da konuşulduğu ve Menemen Belediyesi’ndeki başkanvekili seçiminde yaşanan fire olayının gündeme geldiği belirtildi.

YÜCEL’DEN TALİMAT..

İlçe başkanlarının toplantıda; ilçesinde yaptıkları faaliyetler ve ilçe örgütü çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunduğu öğrenilirken İl Başkanı Yücel’in de mahalle temsilcilikleri, sandık görevlileri ve öbek örgütlenmesi ile ilgili gerekli çalışmaların en hızlı şekilde yapılması noktasında ilçe başkanlarına talimat verdiği aktarıldı.

BELEDİYE BAŞKANLARI İLE UYUM MESAJI..

Öte yandan İl Başkanı Yücel’in belediye başkanları ile uyumsuzluk yaşayan ilçeler olduğuna dikkat çekerek ilçe başkanlarına ‘Belediye başkanlarıyla uyumlu olun, bir sorun olduğunda da bana bildirin, İl Başkanlığı ve Genel Merkez gerekeni yapar’ şeklinde mesaj verdiği öğrenildi.

İSTİHDAM KONUSU YİNE GÜNDEME GELDİ..

Toplantıda konuşulan bir diğer konu uzun süredir ilçe başkanları ve Büyükşehir Belediyesi arasında gerginliğe neden olan istihdam sorunu oldu. Bazı ilçe başkanlarının istihdam konusunda Büyükşehir’e sitemini dile getirdiği aktarılırken İl Başkanı Yücel’in de ‘Bu konuda gerekli konuşmaları yaptık, taleplerinizi yine ileteceğim ama yapacak bir şey yok. Bunu uzatmayalım, bunları aşarız, siz örgüt çalışmalarına ağırlık verin’ minvalinde konuştuğu öğrenildi.

MENEMEN’DE FİRE VERENLER TESPİT EDİLDİ..

Toplantı ayrıca Menemen Belediyesi’ndeki başkanvekili seçimindeki fire konusunun da gündeme geldiği belirtildi. İl Başkanı Yücel’in, başkanvekili seçiminde partinin adayına oy vermeyen 3 meclis üyesini tespit ettiklerini aktardığı ancak isim vermediği öne sürüldü..

İz Gazete

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com