Ana sayfa » Siyaset » “ŞEHİR EŞKIYALARI HÜKÜMETİN HİMAYESİ ALTINDADIR, NOKTA!…”

“ŞEHİR EŞKIYALARI HÜKÜMETİN HİMAYESİ ALTINDADIR, NOKTA!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’de 24 saat içinde üç ayrı muhalif isme yönelik saldırı yaşandı. KRT TV programcısı Avukat Afşin Hatipoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu kimliği belirsiz gruplarca yapılan saldırıların hedefi oldu. Olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, Özdağ’a saldıranlarla Uğuroğlu’na saldıranların aynı kişiler olduğu iddia edildi.

DERS ÇIKARTIN UYARISI..

Muhalefet partileri başta olmak üzere saldırıya bir çok kesimden tepki yağdı. Sosyal medya twetter hesabından, “ŞEHİR EŞKIYALARI HÜKUMETİN HİMAYESİ ALTINDADIR” sözleriyle tepki gösteren İYİ Parti Gurup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, “Gençlik yıllarından hatırlarız. Kendimizi suç işleme imtiyazına sahip zannettiğimiz dönemler vardı. Bizi o psikolojiye itenlere hiçbir şey olmadı ama bizler yaptığımız her şeyin bedelini fazlasıyla ödedik. Tecrübeden ders çıkaracaklara örnek olsun diye söylüyorum. Demedi demeyin!” ifadelerini kullandı.

“SOYTARI BUNLAR..”

Saldırı yapan şehir eşkıyalarının hükümetin koruduğunu ileri süren Dervişoğlu, tepkisini şu cümlelerle dile getirdi: “ Paylaşımımdan ders çıkaracaklarına, utanmazlıklarını kutsamak ve ifadelerimi fitnelerine malzeme yapmak isteyen edepsizler var. Hele bir de söylediklerimi en büyük bedeli ödeyen Başbuğumuza dayandırmaya kalkışan, Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz reziller yok mu? Soytarı bunlar!.

“HÜKÜMET HİMAYE EDİYOR..”

Selçuk Özdağ, Afşin Hatipoğlu ve Orhap Uğuroğlu’na saldıran zorbaların herhangi bir ideolojik müktesebata sahip olduklarına kesinlikle inanmam. Zira ideolojik namusu olanlar düşmanlarının bile evinin önünde pusu kurmazlar. Töhmet altında kalanlar taşeronları ifşa edip utançtan arınsınlar. Muhalif siyasi şahsiyetlere ve gazetecilere yapılan saldırıların failleri şayet elini kolunu sallayarak sokaklarda geziyorsa, bu olup bitenlerin bir tek izahı vardır, o da: ŞEHİR EŞKIYALARI HÜKUMETİN HİMAYESİ ALTINDADIR. Nokta!..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com