Ana sayfa » Spor » G.SARAY’DAN FENERE MİSİLLEME!, R.MADRİD’İN YILDIZI İMZAYA GELİYOR..

G.SARAY’DAN FENERE MİSİLLEME!, R.MADRİD’İN YILDIZI İMZAYA GELİYOR..

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER-Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Sarı kırmızılı ekip yılın transfer çalımını atıyor! Galatasaray İspanya’nın en köklü kulübü Real Madrid’in 10 numarasını renklerine bağlamak üzere!.

Real Madrid’de olduğu için Mesut Özil’i Arsenal’a yollayan kulüp, Mesut’tan daha büyük bir 10 numara olarak lanse edilen yıldız isimle her konuda anlaştı! İrfan Can Kahveci transferinden vazgeçen Galatasaray’ın yeni 10 numarası belli oldu!

Luka Modric imzaya geliyor..

Galatasaray, Başakşehir kulübünden istediği İrfan Can Kahveci ve Visca’ya istenilen 25 milyon euro’dan fazla maliyetli yıldız isimlerden vazgeçti. Dün Beşiktaş mağlubiyeti sonrası acil transfer hareketı başlatan Galatasaray soluğu İspanya’da aldı! Daha önce çok gizli yönetilen Modric operasyonu resmen ortaya çıktı. Luka Modric Galatasaray’a imza atmaya yakın olduğu ve her konuda anlaşıldığı, Real Madrid kulübünden onay beklendiği bildirildi.

35 yaşında yıldız isim..

Real Madrid kulübü, 35 yaşındaki yıldız ismi bırakmaya niyetli. Bu devre olmasa da sezon sonu kesin olarak ayrılacak Modric, en az 2 yıl daha oynamak istiyor. Galatasaray kulübünden 2.5 yıllık sözleşme isteyen Modric için Galatasaray 1.5 yıllık sözleşme öneriyor.

Galatasaray 2.5 yıllık sözleşmeye imza atarsa Modric 37 yaşına kadar futbol oynayacak. Ancak Galatasaray 2.5 yıllık sözleşmeyi kabul ederse Modric, Real Madrid kulübünden ayrılacak ve kulübü herhangi bir bonservis ücreti istemeyecek.

Hırvatistan’ın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu, oynadığı bölgede tüm zamanların en iyi ismi olarak gösterilen Modric, geçtiğimiz yıllarda yılın en iyi futbolcusu ödülünü almıştı. 1985 doğumlu Modric, yaşına rağmen Real Madrid’de direkt oynayabiliyor. Türkiye liginde de rahat rahat oynayacağı düşünülüyor.

Galatasaray Modric transferi gerçekleşirse İrfan Can Kahveci ve Onyekuru transferinden vazgeçecek. İrfan Can Kahveci için Başakşehir, Onyekuru için Monoca taraflarının yüksek bonservis bedeli nedeniyle yattığı transferler sonrası Mohammed Moustafa transferi için tüm şartlar zorlanacak!

Dün gece Galatasaray, Beşiktaş karşısında kazansaydı Modric hayal olabilirdi ve sadece Mohammed Moustafa ile transfer dönemi bitebilirdi. Ancak Galatasaray’da Modric ve Mohammed Moustafa transferiyle hem taraftar ve yönetim hem Fatih Terim ve yönetim barışacak gibi görünüyor..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

Mahmut Koç 18 Ocak 2021 - 22:51

Kıskananlar çatlasın

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com