Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK; “ÜLKEMİZİN GÜNDEMİNDEN EYT MAĞDURİYETİ ASLA DÜŞMEYECEKTİR!..”

ÖZÜPAK; “ÜLKEMİZİN GÜNDEMİNDEN EYT MAĞDURİYETİ ASLA DÜŞMEYECEKTİR!..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Marmara EYT Federasyonu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve EYTSYD Dernekleri İl Temsilcileri Koordinatörü Alper Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “23 derneğimiz ve 41 il temsilcisi arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde hareket ederek gasp edilen haklarımızı alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.

Özüpak, tüm EYT’lilere birlikte mücadele çağrısı yaparak, şunları söyledi:

“EYT için hak arayan hiçbir arkadaşa kötü söz söylemeyin, herkes kendi çapında hak arıyor. EYTSYD Dernekleri olarak bütün mağdurlara çağrımızdır. EYT için bir tugla koyan kim olursa olsun başımız üstünde yerleri vardır.

Yıllardır mücadele ediyoruz ve artık kişisel egolar yerine EYT için ‘ne yapabilirim’ diyen bütün mağdurlara kapımız sonuna kadar açıktır. Facebook da, Twitter da, alanlarda, meydanlarda birleşelim ve hakkımızı alana kadar da mücadeleye devam edelim.”

EYT’lilerin hiçbir gayriyasal iş ve işlemin içinde olmayacağını kaydeden Özüpak, “EYTSYD Dernekleri olarak yasal eylem ve etkinlikler dışında hiçbir çalışmamız olmayacaktır. İzinleri alınmış etkinliklerde haklarımızı aramaya devam edecegiz.

Kırmadan, dökmeden mücadelemiz sunni gündemlere rağmen EYT’yi her gün manşetlere taşımaya devam edeceğiz. Ülkemizin gündeminden EYT mağduriyeti düşmeyecek ve hakkımızı alana kadar mücadele etmeye hazırız.” ifadesinde bulundu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com