Ana sayfa » Güncel » “HATİPOĞLU’NUN 5-6 KANAL DA YAYINLANAN BU REKLAMLARDAN HABERİ VAR MI?..”

“HATİPOĞLU’NUN 5-6 KANAL DA YAYINLANAN BU REKLAMLARDAN HABERİ VAR MI?..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü olarak görev yapan Nihat Hatipoğlu ile ilgili televizyonlarda dikkat çeken reklamlar yer aldı.

Gazeteci Hasan Basri Akdemir sosyal medya hesabından, televizyon kanalları ile ilgili mesajlar paylaştı.

ATV kanalında program yapan Nihat Hatipoğlu’nun adıyla yapılan reklamlara işaret eden Akdemir, “Din istismarı ile bir şeyler satmaya çalışan onlarca kanal gördüm ve birkaçının fotoğrafını çektim. Acaba Nihat Hatipoğlu’nun 5-6 kanalda birden yayınlanan bu reklamından haberi var mı?” diye yazdı ve görselleri paylaştı.

Akdemir, mesajlarının devamında televizyon kanallarındaki başka ilaç reklamlarına da yer verdi. “Acaba SMA hastası çocukları için feryat eden anneler için ‘ilaç şirketlerinin PR’ını yapıyor’ denen ülkemizde bu fotoğraflar için @saglikbakanligi ne diyor?

Halk sağlığını RTÜK denetimindeki TV’lerden tehdit edenlere karşı ne yapılıyor sayın @drfahrettinkoca?” diye yazan Akdemir, “Birçok kanaldan ortak canlı yayın yapan bu şahıs ‘dini sohbet, vaaz’ formatında bir şeyler satarken, insanların dini duygularını sömürürken @rtukkurumsal ne yapıyor? Sayın @ebekirsahin bu konu ile ilgili bir yazılı açıklama da yapacak mı?” ifadelerini kullandı..

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com