Ana sayfa » Yerel » “VEREN EL İLE ALAN ELİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ..”

“VEREN EL İLE ALAN ELİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği yönetim kurulu derneğe yapılan iki adet akülü araba ile ilgili açıklama da bulundu. Yapılan açıklama şöyle;

“Derneğimize iki adet akülü araba bağışında bulunan ve önümüzdeki süreçte iki adet akülü araba alma taahhüdünde bulunan Sayın Feyzan Turhal hanımefendi ile birlikte engelli üyelerimize akülü arabaları hediye etmelerine, Samet Yayakentli, Ahmet Olcay Dündar ve arkadaşlarının almış oldukları akülü arabayı Siverekte yaşamakta olan engelli kardeşlerimize iletilmesine, Yuksekoyde ikamet eden yaşlı hemşehrilerimize Belediyemiz Milletin Ekibi ile manuel sandalye tesliminde aracı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu ince ve duyarlı davranışından dolayı bağışçımız Sayın Feyzan Turhal hanımefendiye ve bu süreçte desteğini ve yardımlarını esirgemeyen diyetisyen Sayın Ebru Doğanay hanımefendiye, Samet Yayakentli, Ahmet Olcay Dündar ve arkadaşlarına, her an yanımızda ve yardımcımız olan Milletin Ekibine çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği yönetim kurulu adına bu örnek davranışlarından dolayı kendilerine canı gönülden kutluyoruz..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com