Ana sayfa » Yerel » ALTO’DAN ÜYELERİNE İNDİRİMLİ COVİD-19 TEST ANLAŞMASI..

ALTO’DAN ÜYELERİNE İNDİRİMLİ COVİD-19 TEST ANLAŞMASI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Ticaret Odası, üye firmaları ve çalışanlarının, COVID-19 PCR Testinden indirimli olarak faydalanması için Özel Aliağa Tıp Merkezi ile protokol imzaladı.

Protokol kapsamında, ALTO üyeleri ve çalışanlarına yönelik özel indirimli olarak yararlanabilecekleri PCR (Polymerase Chain Reaction) testi ve COVİD-19 Antikor Testi yapılacak.

Aliağa Ticaret Odası, üyelerinin ve çalışanlarının sağlıklarını korumak, üye işyerlerinde salgının önüne geçmek için çok önemli bir anlaşmaya imza attı. ALTO üyesi firmalar ve çalışanları piyasa koşullarına göre çok daha düşük bir ücretle COVID-19 PCR Testi yaptırabilecek.

Özel Aliağa Tıp Merkezi ile yapılan protokol sayesinde ALTO üyesi firmalar ve çalışanları KDV dahil 190 TL’ye ‘COVID-19 PCR Testi’ hizmeti alabilecek. 
Üyeler ayrıca ‘IgM (erken evre antikoru) Antikor Testi’nden KDV dahil 100 TL’ye, ‘IgG (geç cevap antikoru)  Antikor Testi’nden KDV dahil 100 TL’ye, IgM+IgG Antikor Testi’nden ise KDV dahil 190 TL’ye yararlanabilecek.

COVID-19 salgınının bulaş riskinin devam ettiğini dile getiren ALTO Başkanı Ömer Ertürk, virüsün iş yerlerinde yayılmasının önüne geçmek için tedbirlerin yanı sıra test yaptırmanın da önemli olduğunu söyledi. 

ALTO üyeleri ve çalışanlarının COVID-19 Testlerine uygun bir bedelle ulaşmaları için Özel Aliağa Tıp Merkezi ile anlaşma yaptıklarını ifade eden Başkan Ertürk, bu sayede hem üyelerimizin ve çalışanlarının sağlığının korunmasına  hem de bütçelerine katkıda bulunmayı amaçladıklarını kaydetti..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com