Ana sayfa » Güncel » YILIN EN BAŞARILI EKİBİ ALOSBİ…

YILIN EN BAŞARILI EKİBİ ALOSBİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye Kalite Derneği, kamu sektöründe ALOSBİ’yi “yılın en başarılı” ekibi seçerek altın ödüle layık gördü.  

Yılın En Başarılısı ALOSBİ..

  Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından verilen Ege Bölgesi Mükemmellik ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri yarışmasında, Altın Ödülü aldı.  

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi tarafından 20’nci kez düzenlenen, Ege Bölgesi Mükemmellik ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri kapsamında 7 firma 7 ekip ile yarıştı.

Ödül jürisinin değerlendirmesi sonucunda kamu kategorisinde altın ödülün sahibi Aliağa Kimya İhtisas ve Karma OSB Müdürlüğü oldu. ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan “Türkiye’deki 346 organize sanayi bölgesi içerisinde ilk ve tek olarak bu ödülü almaya hak kazandık.

Sektöre öncülük etmeye ve emsalsiz olmaya önem veriyor, hep bu bilinçle hareket ediyoruz” dedi.  “Toplumsal fayda için çalışıyoruz..”

ALOSBİ’nin kuruluş aşamasından bu yana sanayicilikte daha modern ve ileri bir model anlayışıyla yola çıktıklarını söyleyen Tezcan “İlk günden beri istihdamı, dış ticareti, yenilikçi ürünleri ile ülke ekonomisinde ve global pazarda söz sahibi sanayi kuruluşlarını bünyesinde barındıran, dünya markası bir üretim merkezi olmak için çalışıyoruz. Ama bunu yaparken sadece bizler değil tüm ALOSBİ tek yürek olarak çalışıyor. 

Fabrikalarımızdaki işçilerimiz, sanayicilerimiz, hepimiz tek bir ekip olmayı başardık. Öyle bir ekip ki her birimiz diğerinin tamamlayıcısı. Bu güzel sonuç işte bu ekibin başarısıdır” dedi.

Tezcan, sanayiciler olarak toplumsal fayda sağlamanın ülke ekonomisi için öneminin farkında olduklarını belirterek “Ekibimize ve paydaşlarımıza değer katmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Kazandığımız ödülün tüm kurumlar için ilham verici olmasını dilerim” dedi.

  “Esas ödül kazanımlardır..”

Kalite bilincinin ve mükemmellik modelinin işletmelerde yaygınlaştırılması için çalışmalarını sürdüren KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç “Pandemi döneminde yaşanan tüm zorluklara rağmen süreç başarıyla tamamlandı ve sonuçlar belli oldu.

Bu süreçte esas ödül kalite yolculuğundaki kazanımlardır. Özveriyle çalışan değerlendiricilere, ödül yürütme kurulu üyelerine emeği geçen herkese ve tüm katılımcı firmalara teşekkür ederim” dedi..

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com