Ana sayfa » Güncel » GENÇ AKADEMİSYENE OLMAYAN ABONELİĞİN BORCU İÇİN İCRA TAKİBİ!..

GENÇ AKADEMİSYENE OLMAYAN ABONELİĞİN BORCU İÇİN İCRA TAKİBİ!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa’da yaşayan Petkim emeklisi Asalet Kılıç, Ankara’da yaşayan Akademisyen Oğlu İsmet Kılıç’ın başına gelen son derece ilginç bir olaya ilişkin Kuzey Ege Haber’e mesaj yolladı. Kılıç mesajında şu bilgileri verdi;

“Oğlum İsmet KILIÇ 15 yıldır Ankara da oturur, Akademisyen olarak görev yapar. Karabağlar, Yunus Emre mahallesinde bir elektrik aboneliği olduğu, bu abonelik nedeniyle de Gediz Elektriğe borcu bulunduğu ve bu borcu nedeniyle de icraya verildiğini gönderilen bir tebliğ neticesinde öğrendik.

Bununla ilgili olarak oğlum İsmet bana bırakın orada bir elektrik aboneliğinin olmasını ömründe Karabağlar semtine hiç gitmediğini söyledi.

Acaba bir isim benzerliği olabilir mi diye düşündük. Ancak gelen İcra ihtarnamesinde isim ve soyadının dışında, ana-baba adı, doğum tarihi gibi bilgilerinde birebir aynı olduğunu gördük. İcra bildirimini yollayan avukatı aradık, avukat bize Gediz Elektriği aramamızı söyledi. Gediz Elektrik ile iletişime geçemedik.

İcra bildiriminde oğluma izafe edilen borç tutarı 900 liradır. Olmayan bir aboneliğe 900 lira borç çıkarılmış, akıl alır gibi değil. Bununla ilgili olarak sesimizi sizin aracılığınızla duyurmak istedik. Bu borç neye göre düzenlendi?, olmayan bir aboneliğe borç çıkarılıp icra takibinde bulunmak sehven yapılmış bir yanlışlık değilse yasalara göre suçtur.

Gediz Elektriğin bu yanlışlığı düzeltip tarafımızı bilgilendirmesini istiyoruz, size de sesimizi duyurmakta aracı olduğunuz için teşekkür ederiz..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com