Ana sayfa » Güncel » ÇİFTLİKBANK’TAN SONRA ŞİMDİ DE TERZİBANK!..

ÇİFTLİKBANK’TAN SONRA ŞİMDİ DE TERZİBANK!..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Patronlar Dünyası’nın haberine göre, İzmir Tire’deki Tahtakale Çarşısı’nda terzilik yapan M.B., çevresindeki iş adamlarından para alarak incir ihracatı işinde kullanacağını söyledi. M.B., para verenlere, kısa sürede yüksek gelir sözü verdi.

Önce bu yöntemle para verenlere kazanç dağıtarak güven kazanan M.B., tekrar para istediğinde vatandaşların kazanç beklentisi daha da yükseldi. M.B., bu sefer de vatandaşlardan daha yüksek miktarda paralar toplamaya başladı.

Yüksek gelir beklentisinde olan ve yüksek miktarlarda para veren aralarında Tireli iş adamlarının da bulunduğu bazı kişiler, son birkaç gündür M.B.’ye ulaşamayınca olay ortaya çıktı.

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran bir grup mağdur, kendilerini dolandırdığı gerekçesiyle M.B.’den şikayetçi oldu. M.B.’nin ise topladığı paralarla birlikte ailesini de alarak ortadan kaybolduğu öğrenildi.

M.B.’nin yaklaşık 100 kişiden 20 milyon lirayı bulan miktarda para topladığı ileri sürüldü. Polis, M.B.’nin yerinin tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada milyonlarca lirayla ortadan kaybolan terzi M.B.’nin, önceki dönemlerde ikamet ettiği İpekçiler Mahallesi’nden muhtar adayı olduğu fakat seçimi kazanamadığı belirtildi..

Kaynak-Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com