Ana sayfa » Güncel » SOYER; “SIRAM GELİNCE AŞIMI YAPTIRACAĞIM..”

SOYER; “SIRAM GELİNCE AŞIMI YAPTIRACAĞIM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, koronavirüs’ün önlenmesindeki en etkili yol olan aşıyı yaptıracağını söyledi.

Aşılama çalışması sırasında hastaneler ve aile sağlığı merkezlerinin yükünü azaltmak için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Soyer, spor salonları, buz pisti, ve Fuar İzmir’in yanı sıra gezici aşı ekipleri oluşturabileceklerini bildirdi.

Başkan Soyer’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

Değerli İzmirliler;

Bilim insanları, Covid-19’un önlenmesinde en akılcı ve etkin yaklaşımın “güvenli” ve “etkinliği” kanıtlanmış aşı olduğunda birleşiyor. İzmir’de küresel salgın başlar başlamaz kurduğumuz Bilim Kurulumuz da bu görüşte. Ben de bilimin ışığını izleyeceğim.

Sıram geldiğinde Covid-19 aşımı yaptıracağım. Hastaneler ve Aile Sağlığı Merkezlerinin artan yükünü azaltmak için aşı organizasyonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Sağlık Bakanlığımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Spor salonlarımız, buz pisti, Fuar İzmir’in yanı sıra halkımızın kolay ulaşacağı meydanlara aşı modülleri kurup, gezici aşı ekipleri oluşturabiliriz.

Fotoğrafta yurtdışı örneğini gördüğünüz aşı merkezleri için Büyükşehir Belediyemiz tüm kurumsal kapasitesi ile göreve hazırdır. Bu mücadeleyi de güç birliğiyle kazanacağız..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com