Ana sayfa » Güncel » METE GÜLŞEN; “ISLAK İMZA KAMPANYAMIZDA HEDEF 5 MİLYONDUR, HAYDİ İMZAYA!..”

METE GÜLŞEN; “ISLAK İMZA KAMPANYAMIZDA HEDEF 5 MİLYONDUR, HAYDİ İMZAYA!..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT SYD Derneği Denetleme Kurulu üyesi Mete Gülşen geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Gönül Boran Özüpak tarafından başlatılan; “5 Milyon Islak İmza Kampanyası”nın içeriğine ilişkin bilgilendirme de bulundu.

Kampanya ile ilgili yorumlara dikkat çeken Gülşen şu açıklamayı yaptı;

“Paylaşımlara yazılan bazı yorumlardan anlaşıldığı üzere, İmza kampanyası içeriği hakkında bir kez daha açıklama yaparak, konuyu kitlemize anlatmaya, hatırlatmaya, hız kazandırmaya ihtiyaç olduğu anlaşılmaktadır

Marmara EYT/SYDD Federasyonu Genel Başkanı Sayın Gönül Boran Özüpak ın bir süre önce gerçekleştirdiği canlı yayında ve sosyal medyada sürekli paylaşılan bilgileri, mağduriyetimizin giderilebilmesi adına yapılan girişimleri, günlük gelişmeleri daima gündemde tutmaya çalışıyor, her fırsatta çeşitli mecralarda da gönüllülük esası ile görev alan bizler elimizden geldiğince de dile getiriyoruz.

Ancak bazı sayfa üyelerimizce konuların yeterince anlaşılamadığını ve maalesef dikkatle takip edilmediği, başta dernek üyeliği olmak üzere gelişmelere yeterli desteği vermediği anlaşılmaktadır.

Evet Genel Başkanımız tarafından Türkiye çapında bir ıslak imza kampanyası başlatıldı.

Konuya gelecek olursak:

Cumhurbaşkanlığına iletilmek üzere ÜLKE ÇAPINDA ve ISLAK İMZA olacak şekilde KAMPANYAMIZ SÜRMEKTEDİR.

Hedef 5 milyon’dur.

Türkiye’de aşağıda ana konu başlıkları altında yer alan, Hak Gaspına uğratılarak mağdur edilmiş, hedeflenen imza sayısı kadar ciddi bir kitleyi oluşturuyoruz. Bakmakla yükümlü olduğumuz insanları da düşündüğümüzde bu sayı 20 milyona ulaşabiliyor.

Bir başka açıdan sayısal ağırlığını çok iyi bilelim, hiçbir zaman da aklımızdan çıkarmayalım ülke nüfusumuzun yaklaşık %25 ine, seçmen sayısınının %36 sına denk gelen bir büyük güce sahip kitleyiz

-Staj ile sgk girişini sigorta başlangıcı olarak kabul edilmemesi ,

-Adeta maç oynanırken kural değişikliği yapılarak emeklilikte yaş şartının çalışanlara haksızca dayatılması ,

-Aylık Bağlanma Oranı %70 seviyeleriden %28 seviyelerine çekilerek ciddi derecede mağdur edildik

4447 ve 5510 sayılı kanunlar ile haksızca ve geriye doğru işletilmektedir.

İmza kampanyası işte bu haksızlıklara dur demek, mevcut duruma itiraz ettiğimizi defalarca randevu talebimizi ilettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın dikkatini çekebilmek gücümüzü gösterebilmek adına dilekçeye imza atıyoruz

Bizler yani mağdur edilen kitleyi oluşturan insanlar kah sosyal medya ve sayfalarımızdan defalarca paylaşılan dökümanı printerdan yazdırıyor.

Pandemi ye rağmen mecburen çalışma hayatına devam ederken Gittiğimiz her yerde, duraklarda, hanlarda, plazalarda kısaca yaşam alanı olan her yerde mağduriyetimizi anlatıyor, vatandaşlarımıza mağduriyetimizi ifade ve ikna ederek imzalarını alıyor dernek merkezlerimize ki yöneticilerimize ulaştırılmak üzere durmadan çalışıyoruz.

Bende hem dernek üyesi hem denetim kurulu üyesi hem de yeniden yapılanan İstanbul’umuzun 39 ilçe sorumlu temsilcilerinden biri olduğum için duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istedim

Belki uğradığı hak gaspının farkında olmayan, farkında olsa dahi parmağını kıpırdatmayanlara örnek olur…

Anlatabildim umarım.

Haydi imzaya!…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com