Ana sayfa » Güncel » Eczaneler Cumartesi Günü de Nöbetçi Olacak..

Eczaneler Cumartesi Günü de Nöbetçi Olacak..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Eczacılar Odası Yönetim Kurulu ile İzmir İl Sağlık Müdürlüğü arasındaki görüşmeler ve İzmir Valiliğinin onayı ile sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonlarında eczane çalışma programında değişikliğe gidildi.

Buna göre Cumartesi günü mevcut nöbetçi eczane sayısına ek olarak belirlenen ilave nöbetçi eczaneler görev yapacak olup nöbetçilerin dışındaki eczaneler kapalı olacak.  Pazar günü ise sadece önceden belirlenen nöbetçi eczaneler görev yapacak.

Yeni uygulamaya göre Aliağa kent merkezinde Cumartesi günü o gecenin nöbetçi eczanesi sabah 08:30’dan Pazar sabahı 08:30’a kadar nöbetçi olacak. Pazar günü ise daha önce belirlenen eczane, aynı saatlerde nöbetçi olacak.

Yeni Şakran Mahallesi’nde Cumartesi günleri sabah 09:00’dan akşam 21:00’a kadar yıl sonuna kadar Yazal Eczanesi hizmet verecek. Pazar günleri ise daha önce belirlenen eczane aynı saatlerde nöbetçi olacak.

Buna göre Aliağa’ da 5 Aralık Cumartesi gününün nöbetçi eczanesi Serhat Eczanesi olacak. Serhat Eczanesi Cumartesi günü sabah 08:30 dan 6 Aralık Pazar günü sabah 08:30’ a kadar hizmet verecek..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com