Ana sayfa » Güncel » BANA YETKİ VERİN KORONAVİRÜS’Ü 45 GÜNDE BİTİREYİM..”

BANA YETKİ VERİN KORONAVİRÜS’Ü 45 GÜNDE BİTİREYİM..”

Yazar: Erdinç Şahin
1 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun, Adıyaman’ın Gerger ilçesine bağlı Gölyurt’da aile hekimi olarak görev yapan, 71 yaşındaki emekli cerrah Opr. Dr. Ceylan Kayalı yüzbinlerce kişinin ölümüne sebep olan ve etkisini hızla arttıran Koronavirüsü tedavi edecek ilacı bulduğunu iddia etti.

Seskocaeli’den Mehmet Emin Uyar’ın haberine göre; doktor Kayalı, Bor’un 120 çeşidinden biri olan Borax’ın koronavirüse karşı kesin iyileştirdiğini söyledi. Kayalı, “Türk İlacı” dediği Borax’ı tavsiye etmesinden sonra, Covid-19’a yakalanan yoğun bakımdaki 17 entübe hasta iyileşti.

Kayalı, vatandaşların kendisine karşı yoğun ilgi gösterdiğini ifade ederken, hükümet ve devlet tarafından aynı ilgi alakayı göremediğinden yakındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da dilekçe yazan Kayalı, kendisine yetki verilmesini istiyor. Yetki verildiği takdirde, ülkedeki koronavirüs belasını yok edeceğini söyleyen Kayalı, yetkililerin kendisine şans vermesini istedi.

BORAX’IN HİÇBİR ZARARI YOK..

Aslen Afyon Emirdağ İlçesi Macaklı Köyü halkından olan Doktor Ceylan Kayalı, Facebook üzerinden sürekli olarak yazılar yazıyor. 20 bine yakın takipçisi olan Kayalı’nın Borax’ın koronavirüse iyi geldiğini duyan vatandaşların Borax kullanmaya başladığı ve koronavirüsü çok kısa sürede atlattığı öğrenildi.

Borax, yarım kaşık çay kaşığı 2 gram Borax ile yarım çay kaşığı soda veya kabartma sodası ılık suya konulup karıştırılarak içiliyor. İlacın 3 günde kullanıldığını 21 gün tedavi süreci olduğunu belirten Kayalı, Borax’ın hiçbir organa zararı olmadığını ve 24 saatten vücuttan atıldığını söyledi.

Ayrıca Kayalı’ya Sağlık Bakanlığı tarafından ilaç yapıp satmaktan dolayı 15 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Kaya, amacının dünyayı kasıp kavuran koronavirüse karşı 7 milyar insanla savaşmak olduğunu belirtti.

“COVİD’İ BİLEREK YARATTILAR..”

“Bu Koronavirüs pandemi halini aldığında ben Facebook’ta yazı yazdım, pis su ile denize yayıldı. Biliyorsunuz akıntıyla yayıldı bu. Buharlaşma, ulaşım seyahatlerle yayıldı. 40 yıl Borax ile Borik asiti tanıdım, asitin bütün mikropların ilacı olduğunu öğrendim. Stetoskop stetoskoplar bunlar insanları hasta ediyor bakteri bunlar da var. Sars virüsünden üst akla sahip Covid-19 yaratmışlar.

Dünya Sağlık Örgütü de bunun arkasında olduğunu duydum. Kilim sıtma ilacıdır normal hastaya karmaşık bir tedavi şekli uyguluyorlar. Ben karışmıyorum ama ben Genel Cerrahi Uzmanı olarak Borax stetoskop ve streteskop’u öldürdü. Akciğeri başlıyor yemeye bütün dokulara karışıyor, beyne hasar veriyor her türlü arızayı yapıyor” dedi.

“YOĞUN BAKIMDAKİLERİ BANA EMANET EDİN..”

Yetki verildiği takdirde 45 günde koronavirüsü bitireceğini söyleyen Kayalı, “Bilim adamları şaşkın ne teşhis ediyorlar. Borex’i herkes biliyor ama açıklamıyorlar korkuyorlar. Benim açıklamalarımdan sonra Japonya Borex ile serum yaptı. Benim amacım bir ilaç var çare olan ilaç Borax insanları iyileştiriyor benim elimden tutun size anlatayım, laboratuvarda inceleyelim.

Yoğun bakımdaki ağır hastaları bana emanet edin bunları 3 günde kurtaracağım. Yüzde seksenini kurtaracağım. Eğer benim ilacım işe yaramıyorsa diplomamı yırtarım. Bilim adamları beni söylemeyecek ama vatandaşlar beni Lokman Hekim gibi anacak. Bana yetki versinler Dünya’da 45 günde koronayı bitiririm. Yeter ki beni dinlesinler bir kere daha sonra yetki vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

1 yorum

Mahmut Koç 4 Aralık 2020 - 01:13

Ben inanıyorum yeterki çin yerine biz bize guvenelim

Yanıtla

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com