Ana sayfa » Siyaset » ADAR’DAN ACAR VE KAPLAN’A İTİDAL ÇAĞRISI..

ADAR’DAN ACAR VE KAPLAN’A İTİDAL ÇAĞRISI..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Aliağa Belediyesinde gerçekleşen darp olayına yönelik basın açıklamasında bulundu. Hem Başkan Acar’ı hemem Fatih Kürşat Kaplan’ı Aliağa halkından özür dileyip itidalli olmaya çağıran açıklama metni şöyle;

BASINA VE KAMUOYUNA DUYURULUR..

“Kıymetli hemşehrilerimiz, değerli Aliağa’lılar,

İlçemiz, 1960’lı yılların sonlarında başlayıp günümüze kadar devam eden büyük sanayi yatırımları İle bugün Türkiye’nin bir kaç sanayi üssünden biri haline gelmiştir Bu değişim ve gelişimin en önemli unsurları daima İnsan faktörü olmuştur. Nitekim, beş bin nüfuslu bir kasaba ilken bugün yüz binin üzerinde vatandaşımızın yaşadığı bir kent haline gelmemiz en büyük ispattır.

Kentimiz adına yaşanan bu değişim ve gelişim beraberinde ortak yaşama, ortak üretme, ortak paylaşma kültürümüzün oluşmasına da vesile olmuştur.

Şöyle bir geriye bakıp hafızamızı yokladığımızda; Aliağamızın bir demokrasi kenti olduğunu, Aliağamızın bir barış kenti olduğunu, Aliağamızın bir kültür kenti olduğunu, Aliağamızın Türkiyemiz için bir vizyon kenti olduğunu görmemek ve hatırlamamak mümkün değil.

Ülkemizde sürekli gelişimin adeta sembollerinde biri olan kentimizde yaşayanından yönetenine kadar tüm bireylerinin üzerlerine yüklenen misyonlarına layık olmaları en büyük sorumluluklarıdır.

Tüm bu değerler silsilesi içerisinde; hafta sonu sosyal medyadan duymak suretiyle haberdar olduğumuz, konunun muhataplarının kentimiz belediye
başkanı İle bir meclis Üyesi olduğu, neresinden bakarsanız bakın toplum vicdanını ileri boyutta rahatsız eden bu üzücü olay hem Aliağamıza hem de olayın muhataplarına hiç yakışmamıştır.

Oysa, yukarıda panaromik bir fotoğrafını ortaya koyduğumuz Kentimizin yöneticilerinin hal ve davranışlarını kontrol edebilmeleri, bu yönleriyle de topluma doğru örnek olmaları gerekmektedir.

SONUÇ OLARAK;

Muhatapları, bu güzide kentimizi bir kez daha ülke gündemine mahcubiyet verici bir şekilde taşıdıkları İçin tüm Aliağa
Halkından ÖZÜR dilemeliler, Bu ve benzeri bir çok olayla bu güne kadar gündeme gelenlere yeni bir olayı yaşamalarının halinde halk nezdinde artık tahammül Edilemeyeceğini bilmelerini isteriz.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

YAVUZ ADAR.

İYİ PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com