Ana sayfa » Güncel » İZMİR EYT DERNEĞİ; “HAK ARAMA MÜCADELEMİZE SONUÇ ALANA KADAR DEVAM EDECEĞİZ..”

İZMİR EYT DERNEĞİ; “HAK ARAMA MÜCADELEMİZE SONUÇ ALANA KADAR DEVAM EDECEĞİZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir EYT SYD Derneği Genel Sekreteri Serap Yıldırımkanlı bugün yapılan toplantılara ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. Yıldırımkanlı şunları söyledi

“İzmir EYT SYD Derneği olarak İlçe sorumluları ve o ilçedeki Eyt’liler ile gerçekleştirdiğimiz toplantıları, pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda katılımcı ve açık havada en fazla yarım saat sürecek şekilde (ilçe sorumluları ve Yönetimden 2-3 kişi ile ) gerçekleştireceğiz.

Bu şartlar da bugün gerçekleştirdiğimiz Gaziemir ve Menderes ilçe sorumluları ile buluşmamızda, Gaziemir İlçe sorumlularımız Yüksel Bingöl ve Yaşar Bozkurt, Menderes İlçe sorumlumuz Tuncay Aydın‘a başkanımız Doğan Türker EYT rozetlerini takarak bu sorumlulukları aldıkları için kendilerine teşekkür etti.

Mücadelemizde güçlü olma adına ilçe bazlı neler yapılabiliri konuştuğumuz görüşmemizde ayrıca Islak İmza Kampanyamıza ait dosyamızı da sorumlularımıza teslim ettik.

Pandemiden dolayı meydanlara inemediğimizden ilçelerinde imza kampanyasını desteklemelerini ve imza toplamaları yönünde görüş bildirdik.

Biz bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Her türlü olumsuz şartlara rağmen üç kişi ile de beş kişi ile de olsa görüşmelerimizi sürdüreceğiz . Güçlü bir örgüt olma adına her şartlarda bir araya geleceğiz.

“Mermeri delen suyun gücü değil sürekliliğidir.” sözüne inanıyoruz. Hak arama mücadelemizde sonuna sonuç alıncaya kadar devam edeceğiz..”

İzmir EYT SYD Der. Gen Sek.

Serap Yıldırımkanlı

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com