Ana sayfa » Yerel » Evde Kal, Tıkla Gelsin..

Evde Kal, Tıkla Gelsin..

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

Aliağa’da gıda ürünlerine erişimini kolaylaştırmak için hizmet veren aliagasemtpazari.com, en ucuz ve kaliteli ürünleri ücretsiz olarak vatandaşların kapısına kadar teslim ediyor.

Kovid19 tedbirlerinin sürdüğü ve virüs yayılımına karşı sosyal izolasyonun hayati önem taşıdığı günümüzde Aliağa’da yaşayan vatandaşlar, temel gıda ürünlerini aliagasemtpazari.com üzerinden temin edebiliyor.

Aliağalıların kaliteli ve ucuz gıdaya erişimini kolaylaştırmak için Aliağa Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal destek projesi aliagasemtpazari.com’a, gün içerisinde saat 17:30’a kadar verilen siparişler, aynı gün içinde adreslere teslim ediliyor.

Saat 17:30’dan sonra verilen siparişler ise ertesi gün vatandaşlara ulaştırılıyor. Vatandaşlar, kapılarına kadar gelen ürünlerin ödemelerini ise ister online olarak kredi kartıyla veya kapıda nakit olarak yapabiliyor.

Hijyenik ve Ücretsiz Teslimat..

Zengin ürün yelpazesine her geçen gün yenilerini de ekleyen Aliağa’nın online pazarı; sebze, meyve, temel gıda, bakliyat, baharat, kuruyemiş ve yöresel ürünleri vatandaşların kapısına kadar en taze haliyle, internet alışveriş platformlarına kıyasla en ucuz ve Kovid19 tedbirlerine uygun olarak ücretsiz servis ediyor.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com