Ana sayfa » Güncel » SOYER; “EVDE KALALIM, GÖNÜLLÜ KARANTİNA’YA UYALIM..”

SOYER; “EVDE KALALIM, GÖNÜLLÜ KARANTİNA’YA UYALIM..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan beşinci oturumu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer’in yönetiminde gerçekleşti.

İsmet İnönü Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan toplantıda konuşan Başkan Soyer gönüllü karantina çağrısını yinelerken, CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sosyal medyada tehdit ve hakaret içerikli mesajlar yayınlayan Mafya Lideri Alaattin Çakıcı’yı kınadıklarını belirtti.

‘EVDE KALMALIYIZ..’

Mecliste gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Soyer, pandemiye yönelik ‘gönüllü karantina’ çağrısını yineledi.

Salgının yayılım hızının git gide arttığına dikkat çeken Soyer, Bayındır Belediye Başkanı AKP’li Uğur Demirezen ve Selçuk Belediye Başkanı CHP’li Filiz Ceritoğlu Sengel’in eşi Gökhan Sengel’in virüse yakalanarak karantinada olduklarını hatırlattı.

Soyer, “Kovid 19 geçen aylarda yaşadığımız yayılım hızını üzerine çıkmış durumda. Çok daha hızlı ölümler ve ağır vakalarla karşılaşıyoruz. Lütfen herkes çok dikkatli olsun.

Herkesten gönüllü karantina uygulamasını ciddiye almalarını ve mümkün oldukça evde kalmalarını rica ediyoruz. Salgının hızını azaltmak istiyorsak mümkün oldukça evde kalmalıyız” diye konuştu.

‘KINIYORUZ’

Toplantıda söz alan CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sosyal medyada tehdit ve hakaret içerikli mesajlar yayınlayan Mafya Lideri Alaattin Çakıcı’yı kınadıklarını söyledi.

Kökkılınç, “Yakın bir zaman içinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik açık bir şekilde tehdit ve hakaret yüklü bir saldırı gerçekleşti. Bizler de bu durumu CHP grubu adına kınadığımızı bildiriyoruz.

Türkiye’nin siyasilere yönelik yapılan saldırılardan çok çekti. Bununla ilgili çok kayıp yaşadık. İfade özgürlüğünün bozan, düşünce özgürlüğüne zarar veren bir konuyu tüm partilerin kınaması gerekiyor” ifadelerini kullandı..

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com